-
İşte size soru hadi cevaplayın bakalım.(Sallamalarınızı bekliyorum)
-
Valla bilmiyorum ama şu anda zaten blind guardian dinliyorum.Yüzüklerin efendisi'nden güzideler olarak.Bu arada sitede D&D ci görmek güzel buradalarda senin gibileri görmeyi ummuyordum.Bende FRPciyim ;)
-
sen ne kadar zamandır frp oynuyorsun ki!!!
-
DM olacak kadar değil.Ben oyundan ziyade Frp sitelerine takılıyorum.FRp oynamak yerine Rp yazıyorum
-
Thomen gruptan ayrılalı bir ay kadar oluyor. Yeni bir grubu var artık. BG bu durumda ne yapar bilemem ama muhtemelen şu anda yeni davulcu arıyorlardır.
-
anlıyorum rp yazmak iyi birşey ben 8 yıldır oynuyorum artık kendimde değilim lvl 23 bi magecharım vardı oyunda acayip bi kapışma sonucu(3 gün sürdü)maalesef öldü.Bende açık açık intihar etmeyi düşündüm
-
Eehheeh zor tabi geçmiş olsun bu arada benim mail adresim;
[email protected] buradan bana ulaşabilirsin.Genelde msn'de olurum.Ben Druid kullanıyorum.Başka karakter seçmedim daha...
-
blind guardian ın son albumuyle ilgili haberi gecen hafta yazdımm malasef cok az kisi cevap yazdıı ve simdi gelmisinn boyle bir soru soruyorsun biraz geri sayfalara bakarsan orda bulabilirsin aradıgın cevabı saygılarımla...
-
ee sanırım temmuzun 18inde:)
çıkarsınlar dimi artık yaa...
-
yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bende 6 yıldır oynuyorum ve genel olarak DM`lik yapıyorum...