-
yaf hatun güzel ben beĞendim:) ama müziğinde pek bişi yok bence tayfa ve konuşma meselesinde The PuNKiLLeR la aynı fikirdeyim zaten hanım piyasaya oynamaya başladı bile.. neyse ne diyelim tayfalara bol şans ..amin..
-
Abi onun kınancak bi tarafı mı var ya?? Bozdu kız kendini ya. Eskiden müziği de görünümü de ( güzellik bazında ) daha iyiydi. İşte şöhret insanı ne hallere düşürüyor. Neymiş efendim KANTO'ymuş.Hayret bi olay yahu!!!
-
bende en başta aylin aslım ve tayfası nı geyik sanmıştım.. hehe güzelmiş len falan die, ki bi önceki grup ismi de süt dü..
ama fekat lakin fanta gençlik festivali reklamında görünce ve bi de klibi izleyince 'alla alla bunlar harbiden grup la' dedim kendi kendime..(evet kendimle konuşuyorum, insanlarla konuşmaktan daha da kolay hemde:) ) şaşırdım mı? evet çünkü ben aylin aslım ı öyle barlardan, konserlerden falan tanımam..(eh yer ve yaş tabi:( ) senin gibi klibi ve biricik bilgi kaynağım sözlük ten tanıyodum.. yine de garip bi saygım vardı..bu yorum nereye gidiyor?? bende bilmiyorum:))
-
arkadaşım aylin aslım kaç paralık hatun ki??bu kadar kınamış olman gereksiz..tayfaları da "tayfa" olarak görülmeyi kabul etmişlerse bize bişe söylemek düşmez
-
aylin aslım tayfa olarak görüyor onlarda bunu kabul ediyorsa programa cıkmaları bile fazla...tayfasan tayfalığını bileceksin gibi bişey olmuş :) aptallık...
-
bence aylin aslımı tayfa konusundan değilde müziğini batırmasından eleştirmek lazım
-
saçma sonuçta insanlar dinleniyor ve müzisyenlerinde insanların hoşuna gidecek bişeyler yapması gerek birisinin hoşuna gidiyorsa dinler mesela ben dinlerim sen kimsinki bi gruba boktan diyosun ?
-
abi tayfa nedir ya. O reklamda da adamlar kendilerini iyice düşürmüşler abi ya. Kimsin sen??? - TAYFA abi AZUZUUZUU!!!
-
katie jane e özenmiş işte.onun kopyası olmaya çalışıyo.eskiden farklı gelirdi bana şu aylin aslım.kız kendi yolunda gidiyo derdim.
bari adam akıllı birini örnek alsaymış yaa.sırf ona benzemek için kaliteyi düşürmüş, onun gibi çirkin olmuş.
-
bursa-adana arası geçen 1 fıkra vardır,onu ithaf ediyorum bu aylin aslım ve tayfasına...
saygılar