Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Iced Earth

• Mad_Slayer • 28 Mayıs 2005 21:11 • #469108
    jon shaffer grubun ta kendisi o aslında, ritim,solo,bas tablarını,şarkı sözlerini o yazıyo mixer işlerini hepsi kendi yapıyo adam efsane...
  • C-None • 29 Mayıs 2005 21:19 • #469288
    adam harbi efsane ve sanki chuck yolunda gidiyo öyle değil mi?
  • stranger_sws • 30 Mayıs 2005 00:37 • #469347
    Dark Saga ve Horror Show albümleri favorimdir...
  • Ktulu • 31 Mayıs 2005 01:08 • #469541
    Horror Show, 2003-2004 yıllarında bana Iced Earth'ü sevdiren albümdür. Ondan önce bi tek Melancholy'sini bilirdim.

cın-cırı-cın, cın-cırı-cın şeklinde giden ritm'leriyle(!) bazı arkadaşların gitarı sevmelerinde de önemli rolü vardır Iced Earth'ün.

Vokalinin ise avukat olmak için için böyle bir grubu bırakması ise inanılmaz saçma geldi bana ...

(Gerçi New York'ta her 3 kişiden birinin psikolog, geri kalanların ise yarısının avukat lduğunu düşünürseniz bir müzisyen için çok aptal bi meslek) [New-York'ta avukatlık yapmak istiyormuş elemanımız...]
  • darksoulslash • 31 Mayıs 2005 12:07 • #469592
    dairy , desert rain , atilla , w.over me ,last desember, slave to darkness ,i died for you ,....hangi birini saysam bütün şarkılar süper , adamlar biliyo bu işi.allah iyiki jon shaffer'ı yaratmış müthiş besteler sözler riffler ayrıca onun back vokali şarkılara ayrı bir tat katıyo....
    bu arada avukatlık bahane matt barlow'un ayırlmasındaki en büyük sebep yeni bi grup kurmuş olması...matt barlowun ayrılmasına üzülenler boşuna üzümesin zaten olay back vokallerdeydi:)
  • chalala • 31 Mayıs 2005 13:01 • #469601
    melancolyyi sevmeyeni de ben:)