-
bir konseri var nerede ne zaman bilmiyorum. wonderwall'ı söylüyor, oradaki görüntüleri görmek lazım. o noktadan sonra robbie williams da olsan bir çok şeye gerçekten dayanamazsın. inanılır gibi değil, kaç bin kişi var o konserde bilemiyorum.
-
ben de seviyorum bu adamı ya. hem sesi güzel, hem şarkıları. bir de çok tatlı bir adam. bu arada ünlülerden hangisinin gerçek arkadaşı var ki? ama ben robbie'nin annesiyle kaldığını duymuştum bir yerde, yalnız değil yani. parayla arkadaş tutmasına gelince de düpedüz ahlaksızlık derim.
-
adamın sosyal hayatı beni ilgilendirmiyor ben daha kendi sosyal hayatımla ilgilenemezken..ya da onun içine ederken..ama yaptığı işleri/şarkıları seviyorum..
-
Bi ara Slash ve Marilyn Manson la takıldığını duyduydum.
-
severım kendisini yaptıgı muzık çok iyi zaten sanıyorum angel şarkı dünyanın en iyi 100 sarkısı arasına girmişti
bi de son olarak ben umursarım dınledıgım kişilerin kötü alışkanlışlarını ondan da uyuşturucu var yazık Robbi bırak artıkkkk:(
-
adamın evinin havuzunda sandal var havuzu anlayın artık
yatak odasından mutfağa asansörü var
anne ve babası ile kalıyor
parayla arkadasmı ?
puhahaaaa
ben bile bişeyim olurmusun yarışmasına katılsam oradaki popülerliğimle bir kamyon çevrem olur ki siz kimden bahsediyorsunuz
ama manyak çapkın kerata
yakışıyorda hani.
my way i söyleyişini unutamam birde supreme klibi harika
-
hiç sevmem ben bu adamı ya.özellikle bazen arkadaş baskısıyla kliplerini izlerim ve neden sevmediğimi anlarım.neyse bakınız come undone.bunun dışında benim için hala "take that teki şişman dansçı":)(hehe bu bi alıntıdır!)
-
ya evet take that'in kliplerinde görüyorum da, çok gülüyorum ben de! eheheheheheheh!!!
-
olm adam saaaalam zampara diyorum lan
manyak bi adam
hatta bi keresinde asansörde bi türk kızımızın dudaklarına yapışmış afedersiniz lobiye asansör varınca hatun kişi lobide nişanlısı ile o vaziyetde karşılaşınca dumur olmuş yani
yüce insan heykeli dikilesi şahsiyet .
idol
kaplıca
hamam
bir nevi ulaşılamaz varlık felan yani yanıyor adam yaaa
-
rock dj klibini izlemişsinizdir.
ulaşılmazlığının bir ürünü bence o klip.
ilk seyrettiğimde bayağı bir gülmüştüm.