Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Black Dinleyenler Buraya...

• GaRaJ Arabası • 2 Haziran 2005 17:32 • #470098
    Black ya da gothic müzik dinleyenleri satanist k1l1f1na sokmak gerçekten yanl1s olur. Sadece siyah giyinmekle satanist olunmuyor bu da ayr1 bir konu çünkü anarsist düsunce yap1s1nda olan kisiler de hep siyah g1yerler. Ayr1ca satanist olup da siyah giyinmeyen bir sürü insan var. Bu tamamen medyan1n bir ayna tutmas1d1r Türk Halk1 na... Baska bir sey degildir. (Kendilerini satanist kal1ba sokan gruplar1 es geciyorum)
  • mario_mrln • 2 Haziran 2005 19:34 • #470131
    leprosy kardesim bu konuda sonuna kadar haklı olay müzikte ve kulaktadır kimse örnek: evet sen marduk tişörtü giyiyosun üstünde ters hac var 666 yazıyo o aman sen satan sın diyemez kimine göre o tişörtü giymekteki amaç adamların yaptıgı müzige olan büyük ilgi ve hayranlıktır ki o ilgiyi hakeden bi gruptur marduk bu nedenlede adamların tişörtünü giymek büyük bi zevktir benim nacizane fikrim ayrıca şu da varki eger bi insan müzikle kendini belirliyosa o büyük bi yanılgıdır kaldıki ben burzum da dinliyorum ne yani ben şimdi varg vikernes ten dolayı faşist,savaş yanlısı bi insanmıyım tabi ki hayır yani demek istedigim odurki evet sen black dinliyosun satansın gibi kesin kanılara varmak saflıgın son noktasıdır
  • p_L_a_C_e_B_o • 2 Haziran 2005 23:56 • #470255
    bodommmmmmmmmm
  • Metalitan • 3 Haziran 2005 00:28 • #470293
    black metal öldü öldü.
    ruhuna fatiha.
    zaten olması saçmaydı.
    saçma salak bi müzik.
    black metal değilde leş metal denseydi daha doğru olurdu.
    her zaman heavy metal.long live heavy metal
  • SoulForged • 3 Haziran 2005 01:47 • #470302
    hee budur iste bizde bunu soylemeye calısıyoruz yok diyosan ben boyleyim dinledigim sey bana bunu soyletiyor ama genede kabul ediyorum eyvallah oylese dinle
  • SoulForged • 3 Haziran 2005 01:49 • #470303
    siz ne diyosunuz bea ...
  • Ktulu • 3 Haziran 2005 14:50 • #470351
    Power
  • Ktulu • 3 Haziran 2005 14:57 • #470354
    Children Of Bodom'u neye göre black olarak adlandırıyosunuz onu merak ediyorum?

Sözlere bakın, black gruplarıyla hiçbir alakası var mı?

Müziğe bakın. Sadece klavye var diye black yapamazsınız bi grubu. Hayvani melodik death-thrash ritmleri var bu grupta.

Konsepte bakın. Adamlar Bodom Gölü'nden bahsediyolar, aşk meşten bile bahsediyolar olaya hiçbi sadizm sokmadan.

Giyiniş tarzına bakın. Kamuflaj pantolonlar, kolsuz tişörtler.. Sarı saçlar :D Hangi black grubunda gördünüz bunu?

melodik death - thrash ritmleri olan bariz bir POWER METAL grubudur Children Of Bodom. 5 senedir dinlediğim grubu bana öğretmeyin. :)
  • GaRaJ Arabası • 4 Haziran 2005 01:15 • #470495
    her zaman heavy metal.long live heavy metal

Metal müzik heavy den dogmustur. Black, death, gothic vs türevleri olmustur her zaman heavy nin.
  • cc_baran • 4 Haziran 2005 01:23 • #470501
    Gothic kadar salak bi tarz yok. Müzikleri, tarzları, giyimleri, lafları, her bişeyleri salakça. Bi tanesini versinler elime diri diri gömerim, uzatırım yere. Hepsinden nefret ediyorum.
    Çok salaklar, aranızda varsa böyle paylaçolar haberiniz olsun, çok salaksınız.

Black Metale gelirsek de Burzum da Burzum, Burzum da Burzum derim.