Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BuLuTsUzLuk ÖzLeMi

• betrola • 28 Mayıs 2005 16:06 • #469012
    Benim fikirlerimle burda sizin fikirleriniz çatışıyorsa yani bana mantıklı gelen bi fikir,düşünce tarzı,bakış açısı sana ters geliyorsa bu benim suçun değil..elbette bunu benimle paylaşman doğal birşey ama bunu anlatırken bi süre sonra bazı etik değerleri aşıyorsan bu senin suçundur.

Benim gibi bi insanı "Küçük" diye nitelendirme hakkına sahip değilsin.lütfen biraz daha medeni ol.benim de hoşuma gitmiyor sizlerle tartışmak ama bi düşünceye karşı olumsuz bir cevap yazınca afedersiniz hayvan gibi saldırmayın LÜTFEN...

saygılarımla BeTüL...
  • sdqantaris • 28 Mayıs 2005 16:07 • #469015
    bi süre sonra bazı etik değerleri aşıyorsan bu senin suçundur.

bi düşünceye karşı olumsuz bir cevap yazınca afedersiniz hayvan gibi saldırmayın LÜTFEN...

Bu sözleri aynanın karşısına geçip kendine tekrarla.

Onur
  • tezgah • 28 Mayıs 2005 16:09 • #469019
    betrola senden şunlara cevap bekliyorum

1)önce bizim fikirlerimizi sırala sonra kendi fikirlerini sırala ve çatışan kısımları göster

2)birde anlatım biçimimzde aştığımız etik değerleri söylermisin.

hadi bekliyorum
  • betrola • 28 Mayıs 2005 16:10 • #469020
    benim kişisel özelliklerimden biri sinirlenince gülerim en fazla..burda da yaptığım gibi çok zorunlu kalmadıkça ve bana bi gönderme yapılmamışsa bazı etik değerlerin dışına çıkmam,çıkamam..
  • betrola • 28 Mayıs 2005 16:11 • #469022
    çok istiyorsan cevaplarım soruları ama ben bunu anlayacağı düşündüğüm için açıklama gereği duymamıştım..
  • karete • 28 Mayıs 2005 16:12 • #469023
    ya zenci doğsaydın ?
  • tezgah • 28 Mayıs 2005 16:13 • #469024
    sorularımı cevaplasana yaaa

bekliyorum hadiiii

ekstra bir soruda konuşma adabındaki evrensel etik değerleri yazarmısın seninde uymaya çalıştığın
  • tezgah • 28 Mayıs 2005 16:15 • #469025
    hadi ben senin ne demek istediğini anladım ama sen acaba nedemek istediğini anladınmı diye merak ediyorum..
    oyüzden o sorulara cevap ver.
    anlarsın diye umuyorum diyerekten kaçma
  • betrola • 28 Mayıs 2005 16:16 • #469026
    o konunun sonunu okumadın mı ya??son kez açıklama ihtiyacı duyuyorum ve bi daha bu konu hakkında herhangi bi gönderme yapmazsanız sevinirim..

birincisi ben ırkçılık ayrımı yapmıyorum..eğer okumuşsan ben zaten zencilerin hepsi değil bi kısmı kokuyo demiştim ve ya off kokarlarsa koksunlar banane ya..

ben sadece HİPHOP müziğini sevmediğimi anlatmaya çalıştım.kokup kokmaları umrumda değil..

evet ben de zenci doğabilirdim bu Allah vergisi bişey..ben zaten o konuda bişey demiyorum..

yeter artık sıkıldım..
  • tezgah • 28 Mayıs 2005 16:19 • #469029
    bilgisizliğinden ve mantıksızlığındanmı sıkıldın?
    sorularıma tam cevap ver.
    uymaya çalıştığın etik değerleride belirt

tüm sorularıma tam cevap istiyorum...

ayrıca son kez açıklama ihtiyacı duyuyorum falan deyipde bizi küçük düşürüp konunun içinden sıyrılmaya çalışma!!!