Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

death metalin kralı DEATH ile ilgili yorumlarını alalım....

• cchuck • 29 Mayıs 2005 18:39 • #469256
    death i bilen bilir ne ogreticem ben mal herif!!!,kaldıki oyle bi iddam da yok zaten..

deathle buyudum ama ahkam kesecek kadar cibiliyetsiz degilim
    kimseyede bişey kanıtlamak kaygım yok senin gibi bi kıt beyinlinin düşüncesi bu,burası forumsa acılan baslık hakkında dusuncelerimizi yazıcaksak bu kadarıda olsun istersen, sen ne amacla giriyosun foruma ona buna laf atmak için mi?

Başlık dikkatini çektiyse death le ilgili yorumlarımızı soruyor arkadas,okumandamı yok,mal mısın nesin
  • dexter_holland • 29 Mayıs 2005 19:42 • #469276
    hihihi... burada da kavga var. neyse death iyidir güzeldir de yapım gereği fazla death metal dinlemiyorum dinlesem bile isveç death metali falan hani onlar daha melodik oluyor ya. ama death metalde death deyince hiç kimse bişey diyemez bunu bilemiyorum. ben bir kere kalmah diyecek oldum da bu forumda öldürüyorlardı beni:)
  • Fetus • 29 Mayıs 2005 20:41 • #469280
    Lan terbiyesiz herif sen insanlara hakaret etmeden konuşamıyormusun, insanmısın lan sen? İnsanlara hakaret ederek ve ezerek biyerlere mi gelmeye çalışıosun ahlaksız, 17 yaşına gelmişsin konuşmayı öğrenememişsin... Tabi eğitim şart...

Ayrıca, başlıkta da yazdığı gibi ben insanca fikirlerimi söyledim ama sen bi öküz edasıyla gelip söylediklerime muhalefet oldun... Madem fikirlere çok saygılısın madem herkes başlığa göre bişiler yazıyo ULAN peki sen neden benim düşüncelerime karşı çıkıyosun terbiyesiz herif, sonra element uydurur gibi sallamaya başlıyosun...

Adam mısın lan sen???
    Doğru adam bile değilsin 18 olmamışsın Allah'ın sabii sübyanı...
  • _DiM_ • 29 Mayıs 2005 20:43 • #469281
    Death'e tapıyorum,yorumum bu kadar...
  • C-None • 29 Mayıs 2005 20:52 • #469284
    bu aralar en sevidğim şarkıları voice of the soul ve story to tell
  • cchuck • 29 Mayıs 2005 20:57 • #469285
    senin dusuncene karsı cıkmadıım halde haketmediim bi tavırla karsılastım elbette sinirlenirim,oss den dolayı gerginim biraz oole soylemek istememiştim yani ben ukala bi tavır sergilemedigim haldesen gereksiz seyler soyledin yani demek istiyorum ki git kendini......... .. herif
  • Fetus • 30 Mayıs 2005 16:54 • #469429
    Türkçe okumayı bilmiyosun veya sen bi gerizekalısın... Yukarı bak ve oku söylediklerime muhalefet olmuşmusun olmamışmısın? Ayrıca ben kimi ....ceğimi biliyorum merak etme şerefsiz ÇOCUK...
  • souls_for_rent • 30 Mayıs 2005 16:58 • #469431
    beyler sakin olalım lütfen :)
  • cc_baran • 30 Mayıs 2005 19:24 • #469462
    Chuck mükemmel bir insandı.. Sözleri de müziği de mükemmeldi..
    Rahat uyusun, takın bir symbolic..
  • SoulForged • 30 Mayıs 2005 20:23 • #469476
    offf bea yaaa ulan fetus her yerde kavga cıkarıyosun ukala ukala tavırlar sergiliyosunn kac oldu bu be