-
niye böyle topic açtım pop müzik düşmanı çokta ama aklıma birden duman geldi sezenin şarkısıyla piyasa yaptılar öyle bana köprüaltı şarkısını filan söylemeyin ve daha birçok sanatçı ve örnek
-
daha farklı bi açıdan bakarsak belki de pop un yaptığı iğrençliği görüp hırs yapmak olabilir... yani ''hayır bunu dinleyemez insanlar daha iyisini yapıiim de onu dinlesinler'' gibisinden
-
hee..
kahraman rockçular mevzuu yani :))
-
ya benim anlamadığım şu: pop ne demek? benim bildiğim pop popülerin kısaltılmışıdır. popüler de gelip geçici olan yani çıktığı an tutlup sonra tüketilen ürünlere denir. sonuçta rock da hiphop da hepsi poptur benim bildiğim. ha pop derken britney spearsı falan kastediyosan.. rol mol yok bence. al işte en iyi bildiğim örneği vereyim. offspring rock grubu ama pretty fly şarkısına bak. christina aguilera popçu ama fightera bak. aradaki farkı gördüysen cevabını alırsın...
-
onlar rockçıysa dişilerine zeyna erkeklerine hercul diyoruz öyle kahraman deyip geçme :)
-
"toto" grubu bu işi (pop/rock) gayet düzgün ve kaliteli bi şekilde yapmaktadır... yapmayı bilenler, bu tarzı pop düşmanı olan bana bile kabullendirdiler (:
-
Olay parada ve şöhrette bitiyor, tüm mesele bukadar basit.
-
yaw de gedin ya..bu ne biçim topak...bi rock grup pop bi şarkıyı coverlıyosa onu sertleştirir zati amaç kendi tarzına benzetmek bence..belki sözlerini beğendi adam??beğenemez mi?ya da ezgisini beğendi biraz daha sertleştirmek ya da bişe eklemek istedi ekleyemez mi?hıı?yani rock müzik yapan adam pop bi şarkıyı coverladığında o şarkı coverlanmış haliyle pop değildir zati.bu arada aklıma gelmişken siz pop dediniz ama ben bana kaderimin bir oyunu mu bu şarkısının rock coverını çok sefeerim haa..aklıma geldi içimde kalmasın=)
-
ya arkadaşlar bu çok normal hala halkımız arasında anonim parçalara remix usulu şeyler yapılıyo. şimdi duman sezen aksu nun parçalarını aldı ve yorumladı belki mantıksız ama güzel oldu en azından bu benim düşüncem...
-
bende böyle düşünyorum çünkü ben de o serdar ortaçı görüp görüp bi gruba vokal olmak istiyorum hısrlanıyorumm