-
sen napcan arabesk fantazi ne yaw.boşveeeer. yormayın kafanızı bölye şeylerle. hehe.
küçük ibo küçük onur bütün küçükler
babamla polemiğine girmeyin
heh
-
ya valla merak ettim çok çok nedir bu cnm bu iğrenç şeyi kimse tanımlayamıyo mu??? :o))
-
arabesk fantezi : şimdi şöyle oluytor (bu klavyede bulamadım bu kafayla idare edin noktalı virgül işte)
ben ve kız arkadasım ferdi tayfurun herhangi bi ki burdaki bir ingilizce one olupda metallica olmasın o zaman arabesk olmaz işte her hangi bir .. hangi biri işte çalıyor ferdi düzağaçdan yok düzağaca ben tırmancam çalan feridun tatlıses yok lam feridun tayfur her neyse işte
benim kız arkadasım ve ben mumlar ve kırmızı saten bi yatak odası takımı. arkanızı dönün lan şerefsizler alalaaa
pardon yaa ben ne dedim.
kız arkadasımı çıkartın odadan.. çıktımı ?
sesi geliyo ama neyse..
işte ferdi tayfun un bi arabesk şarkısı çalıyor ben ve bir kadın odadayız mumlar yanıyor kamçı buz kıracağı felan allaaana kadar temel içgüdü durumları ben reşit karabacak durumlarında tek dalmışım o sırada hatun bana gel seni yataa baalıyım felan diyor işte o sırada da arabesk çalarsa al sana arabesk fantezi ki emrah filimlerinde de bir nevi hemi arabesk hemide en nuri alçosundan fantezileri görmüştük
-
bravooooooo yani Affedilmeyen bi konu ancak bu kadar güzel açıklanabilirrr off ya alla alla ::))
-
adamım arkandayıım! yürrrüü beee.
beni forumlarda yegane güldüren adamsın.eyvallah
:)
-
fazla güzel bi müzik değil :) bilmiyosan öğrenmen pek bi şey kazandırmıycaktır muhtemelen.genelde,altında en baba jeeplerden olan adamların "biz acıların çocuğuyuz sizin aranızdan geldik" gibi abuk sabuk laflar edip pek bi özgün sayılmayacak bi beste ile müzikal olayını bitirdiği, bunu acayip bakışlarıyla dolu klipleriyle daha da çekilmez hale getirdikleri ve de hiç bi zaman dinleyici kitlesini kaybetmeyeceği kesin olan tek müzik türü (dünyanın en zor yazılan yazıları,sözlük yazılarıdır o yüzden nedir gibi sorulara cevap vermek zor oluyo,daha değişik soralım soruları heheh)
-
severim ibo yu..bazı şarkılarının anlamları bi çok metal şarkı sözlerinden daha anlamlı..emrah unutabilsem :) ya şarkının müziğini at,sözlerini dinle..süper aslında..mesela
unutmak kolay olsa çoktan unuturdum
boşvermek kolay olsa,kendimi avuturdum
faydalar faydasız,imkanlar imkansız
uzayanlerde saatler zamansız
ah ne yapsam ne yapsam da kurtulabilsem
ne yapsam kendimi avutabilsem
kendimi unuttum unutuldum da
bir seni benim gibi unutabilsem
hiç olmazsa yılda 1 gün kavuşabilsem..
oy oy oy:D
bakın emrah koş diyalogları..
emrah kahvede okey oynamaktadır, içeri kan ter içinde koşarak biri girer
--emrah koş ananı ...yolar!
--hayrola genç? seni aralarına almadılar da ondan mı ispiyonluyosun? ayıp ayıp, bizim buralarda ispiyonculara iyi gözle bakmazlar
puahaha
-
:))
-
:)
beni al ama gülcenı alma!
(emrah)
-
Ediim dinleyince yanında bir poşet getirmen gerekiyo ya da wcde olman özellikle yeni çıkanları daha da berbat oluyo dinle dinle kus istifra için iyi mazeme