-
arkadaşlar çıkmış britpop duayenlerinin albümü..
hatta şarkılar nete bile sızmış!! albüm fena değil, arşivde bulunsun derim..
lyla, part of the queue, the importence of being idle ve a bell will ring hoş parçalar ama oasis yine bildiğimiz oasis..
heriflerin ne görüntülerinde ne müziklerinde hiçbir değişim yok!!
-
ya hiç duymadım ama kafadan süperdir diyorum,kumar gibi...oasise bire on koydum :)
-
neyi hiç duymadın?? albümün çıktığını mı yoksa oasisi mi??
cevabın oasisse yazma bile, bozuşuruz!!
-
yuuuuuh oasis benim en sevdiğim guruplardan biri yav, sad song derim, wonderwall,sonra don't look back in anger,daha ne diyim,oasis sevilmez mi be, biz bu üç şarkıya cover yaptık,tüh bak bu albümün çıkacağını bilseydim ona göre acele ederdik demo konusunda :D
-
sus bak,çok kızdım :)
-
albüm bence harika!ki noel gallaghera,bana ve bir çok kritiğe görede oasisin mornin glory den sonraki en iyi albümü."bu adamlarda hep aynı be yavv"tarzı huysuzlanma her oasis albümü dinlendikten sonra yapılır.ama ben sanırım bunu yapmayan nadir fanlardan biriyim.üstelik bu albümün soundu oldukça oturmuş ve "farklı" bile denebilir.importance of being idle harikadır.sözleri aşmış bi şarkıdır.sonuçta mutluyum kardeşlerim geri döndü:;)))))))
-
sevgili ibanetze hocam!.. yazılarınızı büyük bir keyif ilen okuyor çalışmalarınızın devam eylemesini temenni ediyorum..
hocam madem bu işerin ehlisiniz o zaman size bi soru sorucam:
hocam abdestli oasis dinlemek farz mıdır??
-
yav yukarda kumar falan dedik şimdi kurduğun cümlye bak,sen hiç dersine çalışmıyosun bigboots bu gidişle adını değiştirip cünyırboot yapacam senin hımmmm kızdırma beni valla okurum üflerim,,,,ohhhhh atması bedava :D
-
hocam isimlerin kıçına başına ''cünyır'' getirilmesi dinimizce mübah mıdır??
-
hocam cevap yok?? yakışmıyor..