Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock ve metal dinlemek

• GaRaJ Arabası • 4 Haziran 2005 01:18 • #470497
    dale do dale kustum hadeeeee die bi şarkı

bu ne lan?
  • da hui • 4 Haziran 2005 01:29 • #470502
    HAYIIIIIIR!!!!!!!!!! İĞREEENÇ! Olamaz! N'oluyo ya, ne "dale" si?!!! Açıkçası bir arkadaşım yanımda dale ya da onun türevi bir şarkı dinlediğinde onu dövüyorum ya da hemen ortamdan uzaklaşıyorum(bazen ikisini de yapıyorum). Mesela tanıdığım biri, ben metalciyim, tam metalci tipi var bende filan diyor ama adamın mp3 playerında ahmet kaya,sezen aksu,michael jackson filan var.
    WHİMPS AND POSERS,I SAİD LEAVE THE HALL!

Not: Gerçi ara sıra herkes sakata gelir, abuk subuk bişeyler dinler, siz bakmayın bana, biraz abarttım... Gecenin bu saatinde nelerle uğraşıyorum, manyak mıyım neyim?
  • cc_baran • 4 Haziran 2005 01:33 • #470504
    Mesela tanıdığım biri, ben metalciyim, tam metalci tipi var bende filan diyor ama adamın mp3 playerında ahmet kaya,sezen aksu,michael jackson filan var.

lan metalci adam bu saydıklarını dinleyemez mi ?? dinlerse metalci olmuyo mu ??
    olmasın o zaman illa bişeyci mi olmak lazım ??

allah belanı versin senin özenti herif, sen gibiler yüzünden nefret ediyorum rockçı metalci geçinen cahil züppelerden, siz müziğin m sini öğrenin ben yüz tane öküz keserim.
  • da hui • 4 Haziran 2005 01:40 • #470507
    Ben, adamın bunları dinlemesine bişey demiyorum. Benim kızdığım bir sürü gerizekalı tipin "ben metalciyim!" diye ortalığa atlaması. Ben zaten metalci olduğumu hiçbir zaman da iddaa etmedim(ara sıra rock dinlerim, slow müzikler filan). Böyle bir şeyi söyleyerek ortalarda gezinmem. Herkes her hoşuna gideni, her istediğini dinleyebilir, bu önemli değil ama "metalci" ne ya?! Metalci deyince, bu müziği benimsemiş, sürekli dinleyen bir insan modeli canlanıyor gözümde. Metal müzik dinler miyim? -Evet. Metalci miyim? -Hayır
  • da hui • 4 Haziran 2005 01:43 • #470508
    Bu arada yanımda saçma şeyler dinleyenlere sinir olmam rahatsız olmamdan dolayı. Hele club müzik çalan bir ortama girmek ya da orada kalmak zorundaysam kafayı yiyorum
  • cc_baran • 4 Haziran 2005 01:45 • #470509
    o zaman öyle söyle abi, metalci olmayanı asarım keserim der gibi yazmışsın..
  • DaViD BeCkHaM • 4 Haziran 2005 11:39 • #470536
    bence anormaildir zaten o dale sarkıs artık yerlerde surunuyorrrrrrrrrrr
  • huseyl • 4 Haziran 2005 13:07 • #470546
    O dale dundale sarkısından nefret ettiğim kadar hiçbir sarkıdan nefret etmiyorum..o muzik yuzunden elidor almıyorum artık(heralde elidorun reklam sarkısıydı diye hatırlıyorum)gelelim metal ve rock dinleyen adam pop dinlermi?hosuna gidiyosa dinler tabe..niye ole bi sınırlama olsunki.ben hayatta dinlemem ama dinleyenlerde umrumda olmaz ama yanımdayken kimse club sarkısı acamaz..anca bizim hatun istedimi arada sırada giderim cluba o da cok cok nadir...orda da deligibi icerim yoksa cekilmez o muzik..kafa olunca insan zaten ne calıyo anlamıyo..
  • huseyl • 4 Haziran 2005 13:17 • #470548
    sakin ol evlat..dedigin de haklısın ama o ilk sozleri soyleyen adam da haklı..ama metalciyim adam dinlememeli dinliyosa metalciyim demesin o zaman..asıl onun yaptıgı ozenticilige giriyo..herkes istedigini dinleebilir ama muzik dineyen adam kendini belli bi grubun icine sokuyorsa digerleride onun dinlediklerini bu grup icerisinde kısıtlar ..kısacası adam haksız sayılmaz ..degl mi ama?
  • Noryth Aquanum • 4 Haziran 2005 19:30 • #470600
    Rock ve metal dinlemek insanın kendine yakışanı giymeyisle eşdeğerdir :d