Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bırak bir numaralı şişeyi sen kapağa atla

• Affedilmeyen • 3 Haziran 2005 13:57 • #470346
    fantanın konserine kapak toplayalım arkadaslar.
    fazla kapak toplayanlar diğer arkadaslara dağıtsınlar
    işin içinde
    MFÖ
    &
    Athena
    var yaaani
    gidiyormuyuz beraber
  • tweeder • 3 Haziran 2005 14:05 • #470347
    evet evet
  • KaAaN • 3 Haziran 2005 20:39 • #470414
    dün izmirdelerde ve mukemmellerdi aylin aslım ın sahne perfonmasnsı baya iyiydi athenaya laf ypk süperlerdi zaten mutlaka gidin iyi bir organizasyon
  • Affedilmeyen • 3 Haziran 2005 20:46 • #470417
    Fanta Gençlik Festivali Başlıyor

MFÖ, Athena, Aylin Aslım ve Tayfası, Direc-t, DJ Kiwi ve Fantastic Rhythm Dans Grubu 17 ilde gençlerle buluşmak için yola çıkıyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek Fanta Gençlik Festivali 2 Haziran`da İzmir`den başlayacak, 26 Haziran`da İstanbul`da sona erecek.

Fanta Gençlik Festivali biletleri Fanta`nın promosyonlu kapaklarından ve açma halkalarından puan toplanarak temin edilecek. 10 puanı toplayanlar, Festival`den 2 gün öncesinden festival gününe kadar, anlaşmalı bilet dağıtım noktalarından, Raksotekler`den veya konser girişindeki bilet dağıtım noktasına kapakları götürüp biletlerini alacaklar.

Fanta Gençlik Festivali`ne katılan sanatçılar Haziran ayı içinde boyunca toplam 5036 km yol yapılacak. 10 kamyon ve 14 araç sanatçıları ve ekipmanlarını 17 ile taşıyacak. 200 kişi sürekli çalışacak, yerel ekiplerle çalışan sayısı turne genelinde 5 bini bulacak.

Haziran ayı boyunca sürecek Fanta Gençlik Festivali`nde sırasıyla İzmir, Aydın, Antalya, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Samsun, Ankara, Eskişehir, Bursa, İzmit, Tekirdağ, son olarak da 26 Haziran`da İstanbul`a gidilecek.

www.fantagenclikfestivali.com
  • Affedilmeyen • 3 Haziran 2005 21:15 • #470423
    yukardaki linke tıklayın da bakın şu dansçı kızları seyreden tanıyanınız varmı ?
  • physco_burock • 4 Haziran 2005 00:57 • #470488
    haydi hep birlikte konsere :P:p:P ama ben fanta sevmiyorum kaç tane lazım ?