-
ölse n'olur?
-
Rock müzik ölmez, vatan bölünmez:) Bir iki gerizekalı çok tutuldu diye böyle bir endişeye kapılmam açıkçası.
-
mor_ve _ötesi
4 Haziran 2005 Cumartesi / 00:46
ville_bongiovi arkım..yazdığın mesajla mor ve ötesi ve manga fanlarıyla polemiğe girip ünlü olmak istemiş olabilirsin ama bu işe baş koyan çok oldu başka durumlarda başka kişilere çamur atarak polemik yaratmak ama pek işe yaramadı be kardeşim..
yaw ne yapıyosunuz siz yaa ?? ne ünlüsü ne işe baş koyması ??
aptal şeyleri abartmadan konuşsanız ölürsünüz dimi ??
-
rock müzik ölmedi hatta son zamanlarda daha çok tutulan bir müzik dalı oldu ama bunda ne yazık ki grupların üyelerinin tipleri önem kazandı..müzik dışında gittikleri yol ve kişilikleri de önemli ama yeni nesil ne yazık ki tipi bir kere görüp aşık oluyo sonra konserde birbirlerini ezmeler felem..müzik kaynıyo arada..eski önemi kalmadı..ama ölmedi ölmeyecek de bundan eminim..
-
bn orda sadece adamlar1n 9 senelik cabalar1 sonucu bütün yapt1klar1n1n bikackisi ortaya laf yap1p ötekilerde sürü psikolojisiyle bal1k gibi oltaya atlay1p onlara yaz1k ettileri için yazdm bunlar11..eyerki sen anlam1osan veya anlayam1yosan buda bnm problemim diyil ki ben sadece oraya tepki werdim bisy kazand1r1p kazand1rmad11n1 bnm için okadar önemli diyil..
-
cc_baran kusura bakma ama sana ne?yani niye burnunu sokuyosun sana bi laf mı söyledim!
-
yeah
-
bence, bu muzikten haberi olmayan bir insanin gorusu bu. turkiye ile kisitli kalmak en basindan beri yanlis olmakla birlikte rock in yasayip yasamagini gercek rock dinleyerek olur. 3 door down, linkin park en basitlerindendir..
-
Türkiye ile kısıtlı kalsa rock müziğin öldüğünü iddia edemez Türkiye de hiç gelişmedi zaten adam gibi.Gerçek rock dinlemek nasıl oluyo aklım ermedi ben dün biraz sahtesini dinledim bugun biraz gerçek dinliyim yarın bana amerikadan plastiği gelcek gibi bişey mi?
-
mor ve ötesi hayatımda dinlediğim en kusmuk müziği yapan grup....