Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yablışlıkla Nefret Etiğiniz Tarzda Müzik Çalan Bir Ortama Girdiniz Mi?

• a_lost_soul • 4 Haziran 2005 12:48 • #470543
    Valla ben 2 kere o talihsizliği yaşadım.
    Bikeresine yılbaşında arkadaşlar İstanbula çağırdılar.Bara gidecez eğlenecez dediler.Ben de heralde güzel biyerdir diye düşündüm.(ki kendileri doğru dürüst müzik dinleyen insanlardı)
    Mekana bi gittik "ıpdıs cıptıs" eşliğinde tepinen tikilerle dolu.Ben tam arkadaşın boğazına dalıyodum ki "Abi ben de bilmiyodum filan dedi.Acıdım ben buna(aslında biletler için verdiğimiz 30 milyona acıdım)İçeride içki sınırsızdı.Hal böyle olunca müziğe tahamül edebilecek bir seviyeye gelinceye kadar içtik.
    Kısacası kız arkadaşının eteğinden ayrılamayan bi zibidi yüzünden hayatımın en berbat yılbaşını geçirmiş oldum.
    Bi de nez çalarken "hoba hobaa" diye oynamışım yaşadığım utanç da yanıma kar kaldı:(
    Aman siz dikkat edin...
  • dexter_holland • 4 Haziran 2005 13:01 • #470544
    her gün okulun kantininde saçma sapan şeyler çalıyor good charlotte, simple plan vb. ama katlanıyoruz. ya, bu topic biraz saçmamsı gibi geldi ama neyse :)
  • karete • 4 Haziran 2005 13:04 • #470545
    bi arkadaş atla götüriyim demişti beyaz şahine (onun deyimi faça araba)atlayıp 2 kilometre beraber Y.K eşliğinde gittim
  • betrola • 4 Haziran 2005 13:22 • #470551
    ben iki kere bizim arkadaşlarla gitcez işte..ben nere olduğunu bilmiyorum tabi..bi girdik kıro mekanı resmen..off hele o şarkılar ömrümü yedi..
  • a_lost_soul • 4 Haziran 2005 13:33 • #470556
    Yanlışlıkla Nefret Etiğiniz Tarzda Müzik Çalan Bir Ortama Girdiniz Mi?

bi keresinde de okulun gezisi vardı.Efes,şirince falan gayet güzel bi geziydi ama gece Kuşadasında "bar" a gidilecekti.Gece onbirden sabah saat dört bucuğa kadar bu "bar" için ayrılmıştı.
    Bir gittim ki.Off off
    Çalan müziği geçtim barmen okadar sapıtmışki milletin üstüne yangın tüpü sıkıyo.Barın üzerinde ispirto gibi bişeyler yakıyo.Bi bira içip kaçtım hemen.
    EE sabaha kadar ne yapcaz? millet hala içede tepişiyo.Sahile inip ordan biramı,cerezimi aldım.YAnıma bi deli geldi(cidden deli) muhabbet ettik.Tanımadığım adamlarla muhabbet ettim.Sora otobüse gidip yattım.
    Arkadaşlardan dinledim sonra gece millet içip içip öyle bi sapıtmışki.OF off herifin biri soyunmuş falan zor durdurmuşlar.Başka bi herif bizim arkadaşa sex yapalım mı falan demiş.İşin kötüsü arkadaş da erkek....
    Bu iki olaydan çıkaraçağımız ders biri size bara gidecez derse kesinlikle "bar mı?disco mu?" diye sorun.
    :)
  • Affedilmeyen • 4 Haziran 2005 13:41 • #470558

bir daha beni dağa kaldırsalarda türkü bara gitmem
    türküye bi kıllığım yok
    ortam hiç kafa dengi değil
    keşke adam gibi çalıp söyleseler her türküden
    ama sadece ideolojik türküler
    lam ben oraya eğlenmeye gitmişim adamlar gamlı baykuş modunda çalıyorlar
    çalsalar bi ankara misket de havamıza girsek
    yok illaaaaaki bu tarz
    hadi leyn
  • toxicity11 • 4 Haziran 2005 17:49 • #470580

bu sabah resim sergisi açılışı için resim hocası okula çağırdı..sabahın 10unda kalktık gittik ve okulda görevli olan bayram amaca türkü fm i açmış dinliyodu..3 saat o müziği çekmek zorunda kaldık ve sonunda birimiz akıl edip doru düzgün bişi açmaya gitti beynimiz rahatladı:)
  • mathild • 4 Haziran 2005 23:23 • #470655
    konserden(özlem tekin,gripin...)çıktım eve gitmek için taksiye bindim.çok trafik vardı ve taksici ısrarla arabesk dinliyordu.trafiğin açılması için ne kadar dua ettiğimi anlatamam...
  • ibanetze • 4 Haziran 2005 23:42 • #470656
    valla bi keresinde kaptım bizim punkçı elemanları,götürdüm sedir kafeye nihahoha mis gibi eğlendim ben ohh türküler,nargile az sövmediler bana,o gün bugündür ne mesajıma,ne aramalarıma cevap veriyolar,olsun ben aynı tempoyla aramaya devam...şaka yapayım dedim, ama çok komik duruyolardı orda piercingler bi tarafta,böyle acayip kıyafetler falan çok sevimlilerdi yav,şaşkın tavuklar sizi,benim gitarı alıp da adalara kaçmak ha :)
  • a_lost_soul • 5 Haziran 2005 02:23 • #470679
    Biraz alakasız olacak ama;
    Bi keresinde lisede yılbaşı çekilişi yapılıyo.Bana da hafif kıl olduğum bi kız çıktı.Kıl olmam da boşa değil.Kız sınıfta ben kime çıktıysan bana Duman'ın kasedini alsın falan diyo.
    Neyse ben gittim müzik markete.Birbuçuk milyona, seri sonu,kapağında iğreç,kıllı,altın zincirli bir adamın olduğu(Herif şahin k ya benziyodu),"Ağlarsa Anam Ağlar" adlı kasedi aldım.Dumanın da kasedini aldım.Bu kıza bir ders boyunca o iğrenç kaseti dinlettim.Kız kulağından çıkarıyo kulaklığı"ne oldu beyenmedin mi yoksa,ben çok severim halbu ki" falan diye duygu sömürsü yapıyorum.Neyse en sonunda gerçek hediyeyi verdim ama pisliğimi de yapmış oldum :))