-
son albümlerinin 2.cd si çok kafa dinlendirici bence jazz hesaaabı
-
Size katilmiyorum arkadaslar, bence Gripin türkiyenin en iyi gruplarindan biri , türkiye öyle bi gruba sahip oldugu icin gurur duymali bence
dahada basarili olacaklarina inaniyorum ve severek dinliyorum...
budur yani
-
bu sadece senin görüşün genelleme yapma
-
silicem gelmişi geçmişi uleeennn..
-
bu arada gripinin yeni klibini izleyen var mı?tam istediğim şarkı olmuş(karışmasın kimseler)..
başka klip istemiyorum ama,gidin albüm yapın klip çekiceğinize!!:DD
-
o kadar kötü konser performansı görmedim
konserde rezaletlerdi
ayrıca 2. cd si 1. den daha güzel olmuş
-
akrep yelkovan olayını çok iyi buldum iyi düşünülmüş....
-
bence son zamanlarda çıkmış iyi gruplardan biri.belki de şarkılarının neredeyse tamamında kendimi bulduğum için bunu söylüyorumdur ama bestelerinde bir ruh olduğuna inanıyorum.sözlerin tamamının yaşanmış olaylardan çıkmaksı bunda büyük etken olsa gerek.ayrıca konser performanslarını izlemedim ama bir grubun albümde iyi,canlı performansa gelince kötü olması sık rastlanan bir durum.bu onların kötü grup olduğunu göstermez.
-
canlı performansları gerçekten kötü,geçende ceyhun yılmaza çıktılar, kendi şarkılarını bile gerçek dışı okuyolar,yani yeni beste yapıyolar gibi bişey,vokalin sesiyle alakalı bi durum heralde.ama boşverrr güzel
-
canlı ben taximde dinlemiştim
bazı gruplar canlı daha iyidir mesela DUMAN canlı Kaanın ses rengi falan daha iyidir bence
Gripinde kasetten dinlenecek bir grup canlı Çok Kötü hakkaten Bayan bir havaları var..