-
Türkiyede rock müzik oturmadı diyoruz ama bir yanda da birsürü dandik grupla karşı karşıyayız.. salak salak kayıt yapan herkes albüm çıkartıyor.. bunların bırakın albümünü almayı bazen internetten indirdiğime bile pişman olduğum oluyor...işte bunlar yuzunden adam akıllı yerine oturamadı şu olay ve kocaman bir rock müzik çöplüğü oluştu türkiyede
-
Türkiyedeki Ümraniye Çöplüğü
Taktım ben sana ;)
-
haklısın her önüne glen şansını deniyo kendilerine göre iyi müzik yapıyolardır belki de
-
Grup kurmak, albüm yapmak kolay. Müzik, sanat yapmak zor. Zor olan kısmını beceremiyor pek çoğu.
-
çok haklısın bir çoğu para için yapıyo zaten bu işi zaten çoğu da sönüp gidiyo bi ara OBJEKTİF diye baba bi grup vardı vokali kadıköyde müzik market altına da stüdyo açtı onla da konuşmuştuk bu konuyu bu arada albüm çıkıyo az kaldı demişti yaklaşık 6 7 ay önce nerde kaldı bilmiyorum valla
-
canım iyileri de olacak kötüleri de . hem herkes rock diye ölüyordu. neyse hiç olmazsa şu saçma sapan müziklerden kurtulduk rock müziğe gerekilen önem verilmeye başlandı. herşey yavaş yavaş. yakında çok iyi gruplar da çıkacak bence.
-
bence böyle kötü grupların çıkması iyi oldu yaa...
bu sayede gerçek sanatçılar ortaya çıkmaya başladı mesela kötü bir rock grubu dinlediğim zaman hemen aklıma şebnem ferah gibi gerçekten müzik yapan insanlar geliyo ve onların ne kadar kaliteli SANATÇILAR olduğunu birkez daha anlıyorum ve hayranlığım katlanıyo
-
bırakın çıkartsınlar albüm. ne güzel. beğenilenler ve müziği becerenler piyasada seneler boyu tutunacak , uyduruk olanlar amatörlükten terfi edemeyecek.
herşeyi takmayın bu kadar canım :)
-
genelde parası olan ama müzik acizi insanlar çıkıp albüm veya demo yapıyor piyasa çöpleşiyor....
-
genelde parası olan ama müzik acizi insanlar çıkıp albüm veya demo yapıyor piyasa çöpleşiyor....
evet bkz mor ve otesi...
The PuNKiLLeR