-
karar?
tabii ki de garaj dergisi..........
-
bulu cin
ben delikasap kadar kültürsüz ve gereksiz bir dergi görmedim çocuk beyinli adamların yazı yazdığı müzikle veya müzisyenlerle bir alakası olmayan dandikden bir dergi hatta direk Türk insanının örf ve adetlerini yıkıcı yaralayıcı ve müzik adı altında cumhuriyetimizi rencide edici ideolojileri genç beyinlere taşıyan bir dergidir.
-
karar?
tamam be kızma,şakaydı o
-
Bulu Cin
Eskilker bilyodur 'Rock kazanı' diye ufak tefek bi dergi vardı.İşte o dergi mix diye bişeyin eki olarak 3 aydır piyasada.Hedefleri en kısa zamanda tam bağımsızlık.Ben bi bakın derim.
-
Bulu Cin
yaa yaa
eskilerden en eski benim ben mesela biliyorum
zati yeterince de eskidim
kanaatimce yakın bir zamanda garaj ahalisinden ayrılıcam
artık yaşımız iki eşşek yaşına geldi
gençleri başbaşa bırakmak lazım
-
Bulu Cin
Yapma sensiz site mi olur.
Eeee,bu rock kazanının yeni halini gördün mü?
-
Bulu Cin
henüz edinmedim
bu aralar sadece mizah dergileri okuyorum
sadece komedi filimleri seyrediyorum
çünkü hayat sandığınızdan daha ciddi ne kadar kasarsan kas hayat kadar ciddi olamıyorsun
bende yokuş aşşaa peygamber vitesi saldım kendimi hayatta
-
MTV iiııiyykkk..
valla bende blue jean aldığımda gerçekten içinde okuyacak sayfa bulamıyorum.gerçekten kaliteli tamamen müzik için,gerçek müzik için çıkarılmış dergilerde çok az.ya da ben pek rastlamadım.
peki bu müzik kanallarına ne demeli.mesela mtv..yani bi soad ın b.y.o.b parçasını dinlemek için saatlerce bu işkenceye katlanıp mtv izliyorum.fakat ayda yılda 1 çıkıyo.mtv de zaten sürekli aynı kalıpta şarkılar çalıyo.yok 50cent miş,zartmış zurtmuş.işkence bu şarkılar yaa..yani tamam butip şarkılar yayınlanırda 7 gün 24 saat çekilir şeymi???haksız mıyım şimdi??
-
MTV iiııiyykkk..
bence sende haklısın..
-
MTV iiııiyykkk..
bence sende haklısın..
vayy Orhan Gencebay dinliyoruz...
güzel şarkı ama... bence sen de haklısın daraningo... bence sen de...