-
pamelanın poposu topiğini ben yazdım.white liondakilerde açsın poposunu onuda yazarım.sırf konu olsun diye zaten salak salak yorumlar yapıon makalelere sözlere falan.burdada salak salak konular açıyon.17 yaşındasın diye salak olmak zorunda değilsin.git biraz kitap oku,ansiklopedi,sözlük oku.
-
sen kendini analtıon bana sadece onun yaşını değiştirmemiz gerkiyo benim büyüğüme saygım var o yüzden saan sadece salak sensin diyorum gerisini yaşından dolayı yazmıyorum
-
aranızdaki tartışmaya girmek amaçlı soylemiyorum ama sen 22 yaşına gelmişsin hala adam olamamışsın white lionu bilip bilmemekle memlekete hayrın,cahilligin ne alakası var,
saçma sapan konuşup,sebepsiz yere millete saldıracagına otur sen bişeyler oku içinde adam olmaya dair bişeyler olsun ama ok?
-
lan alttan almasana.ne biçim punk cısın sen?hemen siniyosun.punkın felsefesinde anarşizim vardır bilmiyomusun.ya da sen en iyisi nickini değiştir.pop_girl_pop yap o daha uygun senin gibi sinen birine.hayatındada hep böyle mıymıntı olursun inşallah.gerizekalı
-
sen en zeki üyesin heralde yakında bi şilt verirler sana.kendi işine bak sen maybaş.ben 3 senedir senin hayatında bir arada görmediğin kadar kitap okudum.zaten yazdığın mesajın ilk paragrafından ne kadar dongoz olduğun anlaşılıyo çük kafalı seni.
-
(((ya jackal_musty-cim benim üyeliğimde abuk subuk biri yüzüdn dondu hiç bi küfür yok ortada şikayet etmiş dondu üyeliğim sanırım asarneyeal arkadşımızında bi suçu yoktur kendisi en doğru cevabı verecektir bana laf düşmez hadi selametle kalın)))
hehehehe!!!bu ne lan.yalvaran punkcı.ehuehu
-
terbiyesizsin ve bi o kadarda ahmaksın,en zeki uye benim ne olcak? en azından okudugum kitapları kendime malzeme yapmıyorum,bunu 10 yasındaki çocuk bile yapmaz,
çok basitsin arkadaş bu kadar alçaltma kendini,ayrıca kafamı olup olmadık yerlere sokmayı severim soyliyim,
birde kıza hava mı yapıyomusum diye soruyo aptal,suna bak ya,hastamısın sen!!!
-
senin olayın belli olm.her kıza yapıyon bunu.abaza köpek.kürt müsün lan sen
-
onu bunu karıştırma hamile panda seni!!
her kıza yapıyomusum,dengesiz tosbaga,nerede gordun?
-
ben punkçı değilim ben nicikimi arkadşa gıcıklık olsun die aldım forumdada yazıyo