-
valla Sebastian Bach ın İstanbul'a geleceğini duyunca heyecanlandım we hemen maziye bi dönüş yapalım istedim...dökülün arkadaşlar:)
-
18 yaşında nasıl bir maziye dönüş olcak bu? Merak ettim doğrusu ama hala çok severim Skid Row çalmayı.
-
yaşla alakası yok bunun!!skid row dinlemekten bahsediyoruz burda heralde...yoksa mazide Sebastian'la yaşadıklarımızdan falan değil yani..anlatabildim mi bilmiyorum...80 lerin grubunu dinlemek için illa o zamanda mı yaşamış olmam lazım??Sebastian Bach'ın Skidrow zamanlarından konuşalım istedim..yok artık anlamışsındır heralde daha fazla açıklamaya gerek yok...
-
"hemen maziye bi dönüş yapalım istedim...dökülün arkadaşlar:)"
Ancak yaşayanlar maziye dönüş yapabilirler. Türkçeyi iyi kullan. Yoksa Sebastian Bach'ın Skidrow zamanlarından konuşabilirsin tabii. Önemli olan kendi dilimizin elden gitmemesi. Umarım sen bunu anlayabilmişsindir. Yaşınla veya asabiliğnle bir alıp veremediğim yok.
-
Bu 80lerin hard rock grupları harbiden çok iyi
-
BEn daha 17 yaşındayım o zamnları bilmiyorum ama sebastian bach ı çok severim o ayrı
-
''Ancak yaşayanlar maziye dönüş yapabilirler. Türkçeyi iyi kullan. Yoksa Sebastian Bach'ın Skidrow zamanlarından konuşabilirsin tabii. Önemli olan kendi dilimizin elden gitmemesi. Umarım sen bunu anlayabilmişsindir. Yaşınla veya asabiliğnle bir alıp veremediğim yok''
ben de yaşamadım ama dönüş yapabiliyorum canım! ayrıca bunun türkçe ile bi alakasını bulamadım
-
isminin ville valo ile bi alakası var mı acaba?
-
Sana benimle canımlı cicimli olacak kadar yüz verdiğimi hatırlamıyorum. Ayrıca hiç gitmediğin bir yere de dönemeyeceğini biliyorsundur herhalde değil mi? Derslerine de iyi çalışırsan alakasını öğrenirsin nasılsa.
-
hımm tamam dersimi çalışıyım bariiiii!!!