-
Still waiting gibi süper bi şarkıları olan Sum 41 grubunu tanıyan arkadaşlar buraya yorumlarını yazabilrler...(nolur tanıyan bi kaç kişi çıksın:)
-
müzik konuşulmuyo burada.konulara dikkat et görüceksin.müzik harici herşey yazabilirsin
-
hmmm... still waitin' hoş şarkı. işte fena değil grup. aynı tarzı icra eden diğer gruplara göre yani... :D ıggy pop'la bir şarkı kaydetmişlerdi. sonra geçenlerde bir italyan kanalında gördüm. bir rapçiyle şarkı yapmışlar. spider-man soundtrackinde bir şarkıları vardı. o da rap-punk karışımı bi'şeydi.rock is all about that... bilmem ne... fena değil.
mezun oldukları yazın 41. günü kurmuşlar grubu dediklerine göre. grubun adı ordan geliyor... summer-41 :D hmmm... sonra... işte güzel kızlarla birlikte olmak için müzik yapıyoruz falan demişler vay i.neler :D (ahu'nun yalancısıyım. ahu kim? anlatmiyim :D)...
evet... böyle.
-
still waiting çok iyide..son çıkan albüm olmamış bence..
-
thanks for nothing diye bi şarkıları var.ben de onu çok seviyorum.
-
Grubu kurduklarında yaşlarının toplamı 41miş. Onun için Toplam 41 koymuşlar grubun adını.
Gitaristleri süper bir eleman. Şarkılar beni çok da sarmasa da benzerlerine göre çok daha kaliteli, güzel.
-
bunlar iron maiden ile tura çıkmışlar ön grup olarak..orda seyircilerin tepkisini çok merak..beraber tura çıkmaların nedeni ise komik ama iyi bir neden..çok iyi coverlıyolarmış iron maidenı ve böylece iron maiden bunları takibe almış çıktıklarından beri...çünkü bu veletler o zaman acaip iron maiden coverları yapıyorlarmış..zaten ilgili kişiler hatırlar,fat lip klibinin sonunda pain for pleasure vardı,hemde kılık kıyafetle beraber..
does this look infected albumleri gayet başarılı bence...bir önceki albumlerine göre çok olgun bir album..
onları canlı izleyen arkadaşım a göre de canlı berbatlarmış..bilemeyeceğim..
-
the hell song başarılı bir parça bence...dinlerken çok eğleniyorum :)
-
Kliplerinin bazılarında da gitarist Iron Maiden tişörtü giyiyor...