-
PLAceboyu seven arkadaşlar var mı ben sevmiyorum bayılıyorum:P
İğrencim bunuda biliyorum!!!
p_L_a_C_e_B_o
-
bende seviyorum.brian molkonun sesi dehşet.ya gaylik falan hikaye lütfen adam orda bişiler icra ediyo millet gay grubumu dinliyosun diyo!saçma ya!sen yuru kızım bende hastasıyım nooljak
-
Bayıyor bir süre sonra. Tıngıl tıngıl... Zaten herifler gay :P
-
gay olunca müziği kötü oluyo diye bi şey yok ama ciddi uykum geliyor belli bir süre sonra. hep aynı müzik ...
-
ne zaman pure morning veya black-eyed veya special K veya i know veya ... duysam bir dakikalık saygı duruşunun ardından iki rekat namaz kılar brian molko abimiz ve tayfası için dua ederim(külliyen yalan). placebo iyidir candır. bünyeye yararı psikolojik etkileridir...
-
fazla uzadı bence bu gay muhabbeti ben gay olup olmadıklarından bahsetmiyorumm yorum yapacak olan arkadaşlar müzik kalitesi ile ilgil olarak yaparlarsa berhudar olurum (da hui arkdaş sözüm sana değil sadce cinsel tercihleri ile ilgil olarak yorum yapanlara)
sevgiler saygılar
p_L_a_C_e_B_o
-
sana ilk defa ciddi bi şey yazayım mı placebo kardeş :
evet cinsel tercihler kimsenin umrunda olmamalı ama yaptığı müzik bas bas gay gibi bağırıyorsa her noktasında gay gibi hissettiriyosa insanlar kıllanır tabi ki.
ama aslında kimsenin umrunda değil doru dürüst iş yapanların gay olup olmadığı . örneğin fredy mercury ki queen hastasıyımdır.
aradaki fark bu işte. george michael a tepki verilirken fredy mercury ye tepki verilmemesi olayı.
daha bu topicte placebo nun gay olduğunu çok insandan duyacaksın. bilinç altı tepkidir bu işte.
-
ses, müzik, klipler..hepsi bir numara..twenty years..bu arada ne olur bir kerede b.k atılmasın müziğe, gruba ya da kişiye..adamın gay'liği değil müziği önemli rahatsız olmayan dinler, rahatsız olan dinlemez..kimseye zorla Placebo dinletilmiyor..
-
bencede iyi grup we bencede onların cinsel tercihleri beni ilgilendirmiyo..özellikle special needs şarkısına bitiyorum..dinlemeyen dinlemesin konuyu başka yerlere saptırmayın..konu yaptıkları müzik..