-
mavi sakal çogu vatandas taraf1ndan bilinmiyo. boyle bir grup niçin bilimez s1radan aptal ve özenti gruplar1. dinleyicileri gerçek müzikten mahrum ediyormu....????
-
Yeni mi üye oldun sen canım?.. Az yavaş.
-
:)
-
ben1 m1 tak1p ed1yon yen1 m1s1n d1ye soruyon sdqantaris...
yrn1 y1mde sanane benden sen konu basl1g1na baksana kanka....
bu arada ben onur...:(??):
-
sakin ol :P
-
ben bilom bizzat TACda okumuş arkadaşlar ölümsüzdür ya daha doğrusu öyle olsunlar
-
bu arada ben onur...:(??):
Kimsin ya tanıyamadım.
-
mavi sakal türkiyeye gelip geçmiş en iyi gruptur bence...kaan altan da benim örnek aldığım adamdır.şarkıların neredeyse tamamını o yazıyordu.Ama malesef dağıldı grup.ben çok ufaktım çektir git albumu vardı.resmen onlarla büyüdüm.kan kokusu inanılmaz bir albumdu.genc osman gitti sonra murat tümer amerikaya gitti.keşke dağılmasalardı.(bu arada kavga etmeyin:)
-
Dağıldık diye açıklama yapmadılar..neredeyse tüm Eski Sakal elemanlarından oluşan Karapaks var..Albüm kayıtları tamamlanmış..albüm adı belli değil..Bu albümde de tüm söz ve müzik Kaan Altan'a ait..
-
mavi sakalın bassçısı andy wand de karapaks da... çok güzel müzik yapıyorlar eskisi gibi... karapaks olarak da adları duyulur gibi geliyor bana... konserleri var 19 unda sanırım levent gösteri merkezinde... ilgilenenlere duyrulur :)