-
bence bir kabus...
-
şunu itiraf etmek istiyorum;küçükken ben bsb fanıydım(öğğğ)
ama geri dönmeleri bence de kabus,geçmişe mazi...;)))
-
ben de ilkokul yıllarımda bu adamları dinlerdim hatta mahallede ben kevinım sen canıtınsın o maykıl (isimleri hatırlamıyorum salladım) gibi olaylara giriyoduk!!
sonuçta bu insancuklar o yaş grubuna hitap ediyolar, günümüzde o yaş aralığında olan kardeşciklerimiz niye mahrum kalsınlar bu müzikten sorarım size??
-
saçmalamayın ya... niye kabus olsun ki? sonuçta siz albümlerini alıp dinlemeyecekeniz nasıl bir zararları olabilir ki sizlere? sırf BSB dinlemediğinizi göstermek ya da poptan nefret ettiğinizi dünya aleme yaymak istiyorsanız açıkça bir başlık açıp yazın.
-
ya bikere BSB dinlemek kabus ya da korkulucak bişey değildir bu birrrrrrrrrrrr....
adamlar çok güzel bi dönüş yapmışlar yeni şarkı INCOMPLETE süper olmuşşşş tek kelimeyle
şahsen ben dinliyorum dinlemeyen utansınn
-
bu zaten onun için açıkça yazılmış bir başlık... ama asıl amacı bsb seven var mı onu görmekti, her tarafta onları görmek gayet de bir kabus benim için, hoşlananlar olabilir saygı duyarım, o ayrı... bsb dinlemediğimi veya poptan nefret ettiğimi göstermek için değildir, görüş için. çıkıntılık yapmaya gerek yok boşu boşuna
-
görüş almak içindi bu... farkındaysan sizce bu... deniliyor. ben kendi fikrimi belirttim, kimsenin de bana saçmalama niye böyle diyorsun demye hakkı yok...
-
BEnde hiç haz almam ama seven sever biz byna karışamayızz
-
bsb dediginiz back street boys galiba. ona göre yazıım ozaman.
bence kabus falan değil. onların her yeri kabus olsa kac yazar. yani öyle aptal bi grub işte. ntv de belgesel gibi bişeyde seyretmiştim. bunlar böyle kukla abi. 2 tane para babası var. önce birisi bsb yi çıkarttı sonra digeri nsinc(nasil yaziliyor bilmiyorum) öyle bişey cıkartmış. ee amerikada da kro var kardeşim tabi iyi para kazanırlar
-
,valla ben de 3. sınıfata falan dinliodum tabi o zamanlar yabancı müzik dinleyenler sınıfta bi artistlik yaratıyodu ben de o zamanki ingilizcem le the call şarkılarını lissın babi aym sorii ... olarak sölüyodum:)