-
beyler ntv de yayınlanan okay karacanın sundugu program olan avrupadan futbolun haftanın en iyi 5 golu yarısmasındaki gösterilen goller sırasındaki arka fon muziginin adı nedir nerden bulabilirim
The PuNKiLLeR
-
bi o bir de şu sprite reklamı var ya basket sahası, havuz muhabbeti falan oradaki şarkı...
ne zamandır açacaktım foruma o başlığı neyse senin sayende oldu sağol.
-
yaa bilen yok mu
-
o programı bilemiycem de spirte reklamındaki şarkıya herkes kafayı takmış durumda zaten. o grup sadece reklam için bir şarkı hazırlamış ve çok tutulduğu için yakında piyasaya albümleri sürülücekmiş. merak etmeyin er geç elimize geçicek!niahahah
-
ya arkadaşlar bi şarkı var hatun sölüyor özellikle eksende çok çalıyor i believe in you i believe in me i believe in me..nakaratı. hatunun sesi cat power vokaline benziyo ama baktım onlarında böyle bi şarkısı yok ??kimdir bu grup ya da hatun yok mu bilen??
-
ya bn lipton 10 çeşit reklamındaki kadın sesini arıyorum.. la la la la la .............
-
10 çeşit çay...Muzigin adi: Nikita
Muzigin yapimcisi: Ralph Myers & The Jack Harren Band imiş...not:bu bir alıntıdır:P
-
sprite reklamındaki şarkının rifleri bana rhcp'ın scar tissiue mi ne öyle bi şarkıları vardı onu hatırlattı bana.. biraz da incibus drive in de olabilir bilemiyorum artık..
-
yaabncı bi forumda görMÜŞLER.elemanın biri mail atmış cocacolaya sormus sarkıyı. reklama özel 30 saniyelik bir parca demisler.daha fazla bilgi veremeyiz demisler.bekliycekmişiz
-
6-7 sene evvel de pepsi reklamında scorpions-still loving you çalıyor idi..yaaaa yaaa..