-
Valla ben beğendim diyebilirim. "Why do you love me?" adlı şarkıları hoşuma gitti.Siz neler düşünüyorsunuz???
-
YuH!! Hiç Garbage dinleyen yok mu yav?
-
yokmuş heralde,baksana kimse bi şey yazmadı,gerçi bi ara ben dinliyodum ama eskiden neyse :)
-
çok iyi bi grup ben severim keretaları hahaha
p_L_a_C_e_B_o
-
"why do you love me?"
eskilerdense "i am happy when it rains" (yanlış hatırlamadım umarım şarkının adını)
-
Garbage 1995 yılında kuruldu. Grup üyeleri kolejdeyken tanıştılar ve her biri ABD'de yaşıyor.
Yakında yeni albumleri cıkacak kayıtları tamamlanmış..
grup kakkında bir dedikodu var.. size şimdi onu copy paste yapıyorum...
Garbage dağılmış! "Bleed Like Me" albümü yakında çıkacak ama grup albüm kayıtları sırasında resmen dağılmış, esas sorumlu da grubun beyni Butch Vig gibi görünüyor.
Shirley Manson şöyle demiş: "Kayıtlar sırasında bir sürü sorun yaşadık. Odaklanamıyorduk ve yaptığımız şeye olan hevesimizi kaybetmiştik. Sadece birbirimizle zıtlaşmak ve sürekli neden hala birlikteyiz diye düşünmek konusunda uyum içindeydik. Stüdyoda günler çok keyifsiz geçiyordu. Butch, 'bir süre ayrı kalalım' dedi. Birbirimizi görmediğimiz sırada fark ettik ki artık birlikte bir şey yapamıyorduk ama en azından bu albümü bitirmeliydik." Bu düşünceyle 2004'ün son aylarında albümü tamamlamışlar. "Bleed Like Me" 11 Nisan'da yayınlanacak gibi görünüyor.
11 Nisan gecti değil mi arkadaşlar ? Albüm çıktı mı peki.. ? Ben duymadım da :P
-
klip mtv de gösterilmekte hala.çıkmıştır albümleri de.ben raflarda görmedim ama dağıldıklarını hiç sanmıyorum.dağılmamalılar, dağılamazlar.sadece bleed like me albümlerinin kayıtlarından önce, sanırım beautiful garbage albümünden sonraki dönemde koptuklarını sonra bu albüm için tekrar biraraya geldiklerini ve şimdide birlikte olduklarını biliyorum.hatta rockistanbul festivaline de gelcekler.
onların ilk duyduğum şarkısı madication dı.çok sevmiştim.sonra grubun fanı olmadım ama uzaktan takip ediyoruz işte.
-
ben böyle topic görmedim daha önce..
garbage hakkında yorum yapın!! yapın laaan!!
bu ne yaa??
-
ben garbage ı canlı izlemek ve shirley afetini görmek istiyorum.keşke konsere gelselerdi yaa.bi grup için de çekilmezki koca festival.
öykü akgürgen bu akşam mail atan 4 kişiye bedava bilet veriyodu.
nedense tenezzül bile etmedim.
-
bekliyorum ibanetze.. merakla bekliyorum..