-
-
NORMALE de
herbirinize ayrı ayrı başarlılar diliyorum.
her guruba ve her grubun üyelerine ayrı ayrı..
-
NORMALE de
Ben de başarılar dilerim size.
-
NORMALE de
ne güzel yav,ankarada olmak vardı valla.bütün yarışmacılar garajdan heralde,herkes birbirinin zayıf yerini biliyo yani ehehüheheyt :P
-
NORMALE de
Kim tutar sizi be. Hadi başarılar.
-
NORMALE de
ne güzel yav,ankarada olmak vardı valla.bütün yarışmacılar garajdan heralde,herkes birbirinin zayıf yerini biliyo yani ehehüheheyt :P
Rakip olarak görmüyoruz. Kardeşiz Hepimiz :)
-
NORMALE de
Evet kardeş kardeş. Rekabet sinir bozucu bir kelime.
Şu da şöyle biline ki, organizasyonlar geç kalsa da müziğin merkezi Ankara'dır.
!
-
NORMALE de
yok yav ben rekabet falan demedim,zaten ben müzik yarışmalarını pek anlamlı bulmuyorum,müziğin neyini yarıştırıcaksın ki,yani neye göre daha iyi.hani teknik bilgisi falan olsa,bak şu daha hızlı çalıyo şunun sweepi iyi falan dersin ama,beste yarışması konu olunca,ya da çıkıp da"guns n roses mi iyi,aerosmith mi" diye sorunca iş değişiyo,yani yarışmalara katılmamak lazım demiyorum da,sonuç o kadar da önemli değil bence,çıkıp orda kendi şarkınızı çalmanızın yerini hiç bi birincilik tutmaz(tabi birinciye 5 milyar para ödülü varsa o ayrı :P)şaka tabi.kardeş kardeş çalın dediğiniz gibi BİLİYORSUNUZ Kİ SİZİN TEK RAKİBİNİZ BENİM
sevgilerimle
THY
-
NORMALE de
BİLİYORSUNUZ Kİ SİZİN TEK RAKİBİNİZ BENİM
sevgilerimle
THY
Tabi ki Sahnede çalmak Hele böyle bir organizasyona dahil olmuş olmak da kesinlikle gurur verici. Umarız hakeden kazanır :)
Bu arada THY ye sevgilerle.
NASA
-
"Okanus" şarkımız SHOW RADYO'da Yayınlanmaktadır.
Demomuzda yer alan ancak sitemize eklemediğimiz;
Diğerlerine oranla Daha Soft-Rock Tarzındaki
"Okyanus"isimli şarkımızı SHOW RADYO çok beğenmiş ve Düzenli olarak çalmaktadır...
NORMALE - Tuna.