Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nurhat şensesli

• tamerbas • 13 Haziran 2005 15:37 • #472380
    türkiyede 3-5 sene içinde parlayan iyi bir basçıdır ama şunu merakediyorum nurhatın doğaç yaptığı cümleler bu kadar birbirine banzediği halde bu adam nasıl türkiyenin en iyisi olabiliyor ..bizim anlayşımızmı kıt.... yoksa hiç avrupalı.amerikalı bi adamı dinlemiyormuyuz .okey adam çok sağlam ..zamanında rüyalarımda bile görürüdüm ama bi rıchard bona yı dinledim yamuldum yani anlayacağınız ben hak yolunu buldum ..peki albüm kayıtları yapan sevgili arkadaşlar ya siz?
  • klavyeci • 13 Haziran 2005 17:18 • #472386
    Ben İsmail Soyberk i daha çok beğeniyorum..Ancak melodik yürüyüş dersen gürol abinin üzerine tanımam.bence bizimkileri küçümsemen yanlış.nurhat da perdesizde iyi bir basçı.
  • tamerbas • 14 Haziran 2005 00:48 • #472504
    yok ben genel nurhat abartısından bahsediyorum yani bizim insanların cümleden fazla hız tutkusundan ama bence ismail soyberk gibiler gürol gibi beysel işlere girişmeliyiler.belki dünyada daha iyi yerlere gelebilirlerdi
  • gillan • 14 Haziran 2005 12:10 • #472540
    ya aslında bu abartı değil ya zaten kimse onun avrupanın en iyilerinden olduğunu söylemiyor.türkiyenin en iyilerinden diyor.aslında nurhat gerçekten kral basçı bence yurtdışındaki üstatların yaptıklarını yapabilecek konumda.ama üretme de evet bence de kısıtlı.bu konuda gürol babanın üstüne yok.birde bizim grubun basçısı rüstemin üstüne yok(garajda ki nicki billy sheehan):D