-
Hayatı anlamlı kılan müziktir bence... sözlerle ezgilerin buluştuğu, şiirsel, ama bana göre şiirden çok daha yoğun bir şey... (aman gözünüzü seviyim şiiri savunmaya kalkıp edebiyat muhafazakarlığına girmeyin. müziği anlatıyorum işte kendi içimde.) Müzik olmadan bu hayatın anlamı yok benim için.. o yüzden sonsuza kadar: MÜZİK, MÜZİK, MÜZİK!!!!!
-
müziksiz bi hayat düşünemiyorum ama basketde benim için çok önemli
-
kesinlikle yoktur..benim herşeyim müzik..bi basketim bile yok :Pp müziksizliği düşünemiyorumm..
-
hiçbir kadın bana müziğin yaşattığı orgazmı yaşatamaz desem fazla ileri gitmiş olmam di mi
-
biraz aç olmuş olursun sadece..
-
bu hayata doyamadan gidecem işte:(
-
tabii ki olamaz, hatta en sinir olduğum şey güzel sanatlar diye müzik ve resimin eşit tutulmasıdır. çok saçma birşey bence. bu arada kusagami, üzülme daha gençsin (yani öyle olduğunu tahmin ediyorum)takma kafana.
-
vay aç vay:)
-
garaja üye olanların %99 u zaten muzıksız yasayamayan insanlar.bence çok gereksiz bir o kadarda saçma bi topıc.amaaaan kafanıza gore takılın işte sadece görüşümü belirttim sizi üzdüysem kusura bakmayın
-
üff ne demessin müziksiz yaşam olurmu yemiyelim içmeyelim müzik bize yeter dime:}ne kadar aptal topicler ya