-
universiteyi kazanırsam ki kazancagıma inanıyorum ( son deneme 313 istedigim yer 306 mugla sınıf ogretmenligi )babam dizustu bilgisayar alacaktı takii 30 dakika oncesine kadar OFFSPRİNG turkiye de ve ben oa gidicem babama soylicem s.kerim laptop unu ben offspring istiyorum...iste The Offsprig askı
-
ortalamımın 5.00 olması için fizikten not yükseltme sınavına girmem gerekiyor ve sınav 3 eylülde. ama ben offspring konserine gideceğim. tabii gerçekten gelirse.
-
yaa kızımher offspring mesajına sen atılıyosn yaa senden baska offspring dinleyen mi yokya da senin ofsprin gharicinde dinledigin muzik edindigin ilgi ve bilgi mi yok yaa
anaaa her mesajda da sen varsın kadesim bea
-
üzgünüm başka biri yok galiba, ama bu başka birşey dinlemediğim anlamına gelmez güzelim
-
BEN VARIM BEN VARIMMM
hah birde sizi döverim lan bu kadar topic açmayın
Gidin test çözün bakayım
ben sizin yaşınızdayken bu arada derece yapmıştım
İ.Ü.
ELEKTRONİK MÜH. 3
YA YAAA
ders çalışın siz bırakın ortamlara sonra akarsınız...
<Bak ben şuan 20 haziranda kamp bileti alacağım arkadaşlar kızlı erkekli ortam kuracam.SONRA offspring çıkacak POGO yapılacak alkol ....
Şaka bir yana Paranızı çabuk biriktirin biletler çıkıyor 18 yaş altındaysanız bana mesaj atın içeri sokarız
ok
-
bende varı offspring benim hereşyim offffffffff offspring için dağlarıd eldim ben tek başıma çölleri aştım birtek ben yaaaa
-
Offspring'in şarkıları benim temel gaz kaynağımdır (nickime bakın). Smash albümündeki şarkıların hepsi aşmış olup bu güne kadar kötü bir albüm yaptıklarını görmedim (gerçi smash'den öncesini bilmiyorum). Ve adamlar 20 yıldır ilk kez Tükiye'ye geliyor. Geç bile kaldılar, kaçmaz
-
asıl en güzel yerini kaçırmışsın, ignition offspring'in en iyi albümü, self titled da mükemmel. bence rock n' coke tan önce al onları çünkü yeni turneleri için eski parçalarına çalışmışlar.