-
-
kaan seni rakınkokolog ya da rakınkokolojist ilan ediyorum.. her neyse hadi hayırlı uğurlu olsun..
-
BİGBOOOST'a
ayıp ediyosun aklımın ucundan bile geçmedi..
rock'n coke gibi güzide bi festivale olan ilginden ötürü seni kutluyorum..
benim de kalbim küt küt atıyo, the cure dinlicez..
-
BİGBOOOST'a
festivalde görüsürüs o zaman bi garaj ahalisi olarak ta izmirden misafir olarak gelicem ama iyi karsılayın beni :)
-
sahneler hakkında bilgi
ayrıca bu yıl 4 sahne olacakmis ana sahne burn sahnesi reggae sahnesi ve djlerin sahne aldıgı bi sahne olacakmış
-
bilet fiyatları
Tek gün Kombine Kamp+kombine
Ön Satış 20 Haziran--4 Temmuz
kombine 55YTL kamp 65YTL
Normal Satış 5 Temmuz-2 Eylül
tekgün45YTL kombine65YTL kamp80YTL
Kapıda 3 Eylül-4 Eylül
tekgün55YTL kombine75YTL kamp95YTL
-
GELENLER
İki günlük festival süresince, ana sahnede yer alması kesinleşen sanatçılar şöyle:
Yurtdışından gelecek gruplar: The Cure, The Offspring, Korn, Skin, The Tears, Hot Hot
Heat
Yerli sanatçılar: Pamela, özel bir projesiyle festivale katılacak Ceza,
Replikas ve maNga.
Burn Sahnesinde yer alacak sanatçı ve DJlerin adları?
Sid Le Rock, The Rootsman, Tom Middleton, Ricardo Villalobos, Tamburada, Barış K., Homegrown Soundsystem, Evil 9, The Rootsman featuring MC D.Bo General, Angie Reed, Ellen Allien, Jonny Rock
-
GELENLER
KAAN
abi ben heyecandan bayılacağım Rock nations"a Slayer gelecek diye göbek atarken
Karşımda
THE CURE KORN VE VEEE
OFSPRİNG
hele bu son yazdığım kalbime indi inecek!!!!!
Orada görüşelim bencede
Ama organizasyonu nasıl yapacağız
Garaj rock"n coke TAYFASI!!!!
içeriz arada gitar çalarız gece ve en önemlisi POGO yaparız..
-
rockn coke da garaj tayfası
ya bi sekilde bulusmak gerekiyo o güne kadar biseyler yaparıs herhalde umarım bulusur korn da güsel bi pogo yaparız artık :)
-
bilet sacmalıgı
biletix in sitesine giriyosun, bilet ala tıklıyorsun o da ne? Türkiyede ilk defa 20-30 ytl farkla sevdiğin grubu 150 kişiyle beraber en önden izleme fırsatını yakala??? Adamlar ana sahnenin tam önüne barikat kurup vip alanı yaratmışlar 150 kişilik... rockn coke tek kınadıgım konu bu olacak galiba