Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TrancE - TrancE - TrancE

• GiddySnake • 17 Haziran 2005 01:01 • #473062
    Hey "müzik evrenseldir" diyen arkadaşlar, bu tarzı aranızda gerçekten dinleyen birileri var mı ya? Özellikle 80'nin Rock Soundunu sevenlere soruyorum. Keşfedebildiniz mi?
  • sdqantaris • 17 Haziran 2005 01:06 • #473064
    Bir gün işimi ortaya döktüğümde "kim bu?" diyecekler...! Fakat ben sessizliğime devam edeceğim...........!!!

Eren no:2

Ben anlamam transtan, keşfedemedim. Keşfettir bize. Keşşüf. Keşşaf. Keşkül.
  • GiddySnake • 17 Haziran 2005 10:59 • #473081
    keşfetmeyi dene ozaman, ben mi öğreteyim sana :) hey allahım yaaa..!
  • sdqantaris • 17 Haziran 2005 12:23 • #473099
    Bir kaç isim söylersen bakalım nedir ne değildir...

Galaksiye selam, içsel kalkınmaya devam.
  • GiddySnake • 17 Haziran 2005 15:02 • #473121
    Açıklamam altta ben bu mesajın gitmediğini düşünmüştüm :)
  • GiddySnake • 17 Haziran 2005 15:28 • #473124
    Sensation Dj'leri ve Anthem Dj'lerini araştırabilirsin, en iyileri orada çünkü.

Sensetion dediğim organizasyon Amsterdam'da her yıl aynı tarihler arasında düzenlenir ve milyonlarca insan katılır bu organizasyona...

White Edition ve Black Edition diye ikiye ayrılır.
    White'de adındanda anlaşıldığı gibi herkes beyaz giyer ve müzikler yumuşaktır. Organizasyondaki herşey iç açıcıdır, dansçı melekler filan uçar, lazerlerin renkleri daha canlıdır. Black ise tam tersidir, daha sert müzik çalar ve partinin 2. günü düzenlenir. Etraf daha sisli ve daha gizemlidir.

İlk burdan başla, bu birazcık emeklemeden koşmak gibi birşey ama her müziğin kalite olayı vardır. (Cahit Berkay ve Teoman eşleştirmesi gibi ya da Pink Floyd ve Korn gibi..!)
    Eğer piyasadaki Club Hits adı altında çıkan cd'leri biliyor ve onları club olarak düşünüyorsan bu yanıldığına işarettir. Club müziğini Türkiye'de gerileten müzik marketlerdir, başka kimseler değil. Bir çok Dj işini iyi yapıyor fakat bu yeterli olmuyor çünkü müzik marketler satışa avrupa club tarzında single'ları satıyor ve insanlar doğal olarak club müziğini o şekilde sınırlıyor. Halbuki bu tarzın bir çok türü mevcut. Bunlardan biri Trance'dir. Trance müzikte içerisinde tarzlara ayrılır. Goa trance Psychodelic trance, vocal trance gibi...

Bu müzik tarzı gerçekten çok iyi ama kaliteyi yakaladıktan sonra ;)
    Tekrar görüşmek üzere, hoşçakal
  • sdqantaris • 18 Haziran 2005 00:51 • #473258
    Sensation - White Edition'ı televizyonda izledim ve açıkçası kendi adıma pek bir şey bulamadığım gibi olan biteni bir müzik orgazinasyonu bile sayamadım, daha çok kızlara baktım. Elbette zevk meselesi diye geçiştirmeliyim sanırım.

Ben türü nedir bilmiyorum bir arkadaşımda dinledim ilk seferinde ve hoşuma gitti, o alemden bir tek Kruder-Dorf Meister'i biliyorum ve dinliyorum. Hoş, güzel, değişik.
  • GiddySnake • 19 Haziran 2005 00:48 • #473560
    Hoş birşey dinlemişsin.
    Fakat ondan çok daha iyileri var elbette...
    Mesela Digweed&Sasha, Tiesto ve Armin Van Buuren derim ben. Dahası sayacak aslında bir çok iyi dj var setimde...Türklerden de Yunus Güvenen tek favorim. En son bir label çıkardı hemde Dünyanın en iyi firmalarından biri ve Digweed'e ait olan BedRock Records'tan çıktı bu label.Digweed'in en iyi parçalarından birini çaldı Yunus ve Bu çok büyük bir başarıdır.Fakat herkes Murat Uncuoğlu, Cervus ya da U.F.U.K filan iyi diye bilir fakat dünyanın en iyi dj'lerinin setinde hep Yunus Güvenen'in label'ları vardır. Yunus Güvenen artık Digweed ile çalışıyor ve Digweed Sasha'yı nasıl iyi bir yere getirdiyse sıra şimdi Yunus'ta..!

Psychodelic dinleyen biri isen; "Psilly-x" var. Tavsiye edebilirim sana. Biraz hızlıdır ama çok sağlamdır. Fakat daha soft birşeyler arıyorsan Lounge dinle ya da Chill-out...Bunlar huzur verir adama :)