-
cok fazla ilerimi gittiniz bilmem ama bence öldürdü gibi bi zamanların sıkı trash metal grubu metallica önce heavy metal oldu sonrada ne olduğu bilinmiyen bi tarza döndü ?
-
ilk zamanlar biraz önde gibiydi ama pop müzik misali kısa sürede sönüyo albümleri (yalancının mumu yatsıya kadar yanar).arkadaşlara da helal olsun benim yapamadıgımı yapmışlar(ezmeyin onu o da insan)
-
ulan hep muhabbete geç kalıyorum alacam sonunda adsl yi...şimdi gelelim cevaba elbette önce şlak efekti...rex-rocky arkadaş herhangi bir akımda bir değişim nasıl olur onu bir anlatırmısın akım akımdır ve metal akımı dediğin şey nedir?yok öyle birşey bizler akımlara trendlere at s..lerine bağlı kalmayız,kalanlar popcular!!ayrıca yumuşama ne demek heavy metal veya THRASH metal nasıl değişir yani bunlar belirli kalıplar içinde yapılır bunun dışına biraz fazla çıkarsan artık onun adı heavy metal veya THRASH metal değildir başka bir türdür...ya bu arada biri bana bu nu-metalin ne olduğunu bi anlatsın ulan ortama girecez bilmiyoruz neymiş bu nu-metal rezil olacaz valla,neresinden üfleniyo buna bi söyleyin gençler...
not:yukarıda doğrusunu yazdım lütfen şuna trash metal demeyin
anvil---forged in fire.........çalıyor.....dinleyin
-
arkadaş ne demek istedigini anlatamamış sanırım.linkin park,papa roach gibi zıpırların cıkmasıyla heavy metal falan popülerligini biraz kaybetti mi diye sormaya çalışmış ama gereken cevabı aldı sanırım.(kusura bakma gurkan haketmişsin ama):))
-
tamamen söndürmesine imkan yok tabi ama heavy ve trash metalin altın çağı seksenlerdi ve o dönemdeki popülerliğini sonsuza kadar sürdürmesi beklenemezdi.müzik ya da herhangi bir başka sanat dalında işler böyle yürür her akımın yükseliş ve gerileyiş dönemleri vardır.hegel'in diyalektiğine uygun olarak tez, antitez,sentez şeklinde müzikte ilerlemesini sürdürüyor.duygusal davranıp heavy metali ve trashı savunmak,bu müzik türlerinin yaşamasını istemek anlaşılır bir davraniş.bende vaktiyle bu müzik türlerini dinledim hala da büyük bir zevkle dinlemeye devam ediyorum ancak ortadoksluk edip atgözlüğü takmak ve yeni akımlara saldırmak,onları aşağılamak müziğin gelişimine balta indirmekten başka bir işe yaramaz.bach bir yenilikçiydi,mozart,gershwin,stravinskı,rolling stones,led zeppelin,ıron maiden,king crimson... hepsi yeni bişeyler sundular, müziklerini kabul ettirmek için uğraş verdiler ve hepsi müzik tarihinde kendilerine saygın bir yer edinmeyi başardılar.bu yüzden birazdaha açik fikirli olmakta yarar var diye düşünüyorum bok atmak çok kolay birşey.
-
bence de mert bu gurkan hak etmiş bu cewapları sonu na kadar NaHHHHHHHHHH olm sen bızı dınlıon ne bıdı bıdı yapıon kı nu-top senı
-
Bence söndüremedi.Bunlar gelip geçici hevesler eğer bu tarz şarkılar metal'i söndürebilseydi.Bunu yıllar önce yapardı.Sönmedi...Sönmeyecekte...