-
güzel çekemiyolar ben çeksem o yönetmen sandalyesine ben otursam ne isler ç1kar1r1m ama radiohead-there there ve muse-sing for absolution hos
-
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
-
Kesinlikle Tool-Schism
-
Guns'n'Roses - Don't Cry
-
bence de audioslave - like stone çünkü başka türlü bişey yapamazlardı böyle bir şarkıya yani etkisini bozarlardı şarkının
bence klipler insanların hayalgücünü zayıflatıyo ben bir şarkıyı dinlerken çok başka alemlere gidebilirim çünkü içimde başka bir his uyandırır ama klibi varsa o klip aklıma gelir ve hayal kuramam belki bu sadece bende öyledir
ama tabii hem şarkıyı güzel yapıp hem de klibi sağlam yapıyolarsa daha müthiş olur ancak bu dozu yakalamak ta öyle kolay değildir...
-
gençlerde yeni eğilimlere kayış görüyorum,bu gidişata dur dicek 15yaşlarında bi kahraman arıyorum...
-
aaa clip yazmışsın bak hemen bişeyler yap bunu değiştir yoksa mişel arkadaş gelip sana kızar hıııııı!!!!!
(benden söylemesii)
-
sen de bişeyler yazmışsın hemen birşeyler yap bunu değiştir yoksa mişel arkadaş gelip sana kızar hıııııı!!!!! :))
-
r e m-losing my religion
nirvana -heart shaped box
..zaten az da olsa benziyolar..
-
him - join me in death
lamp - gabriel
rammstain - ich will
bunlar hep ayrı tarzlar ama kliplerini izlerseniz ya da izlediyseniz nedemek istediğimi anlarsınız