Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kapitalizm ve bununla birlikte gelen kalitesiz pop müzik .......

• feyzasal • 21 Haziran 2005 15:36 • #473897
    şimdi herşeyi müziğe göre ölçmemek lazım.pop müzik dinlemeyen aptal insanlar da var.ya da hiç müzik dinlemeyen akıllı insanlar da çevremizde mevcut.
  • partikel88 • 21 Haziran 2005 17:11 • #473906
    "aptal insan ne dinler tabii ki pop müzik" demen gercekten cok cok sacma. metal dinleyen akillidir alternative dinleyen biraz akilli pop dinleyen aptal gibi bi siniflandirma yapamazsin yaparsan da cok aptalca olur. her müzigin kalitelisi var kalitesizi var, mesela sezen aksunun ya da sertap erener in yaptigi bence gayet kaliteli müzik..onlar aptal mı? tabii ki hayir. ama gidip de müzikten anlamayan , nota bilgisi bile olmayan yeni yetme tiplerden bahsedersen, onlarin ya da onlari dinleyenlerin aptal olma olasigi baya bi yüksek..o yüzden genelleme yapma bence.
  • da hui • 21 Haziran 2005 17:18 • #473909
    Bence bu bahsettiğiniz kalitesiz elektronik alt yapılı, popo sallamayla şarkıcı olanlar salah bir kitleye hitap ediyor ve bunlardan çok var. Bütün mesele bu...
  • ville_filiz • 21 Haziran 2005 23:09 • #473946
    aslında katılıyorum...adam akordiyonun ustası,gercekten iyi calıyor ama bence o kendini harcadı o ayrı mesele...
  • superman • 21 Haziran 2005 23:19 • #473947
    "şimdi herşeyi müziğe göre ölçmemek lazım.pop müzik dinlemeyen aptal insanlar da var.ya da hiç müzik dinlemeyen akıllı insanlar da çevremizde mevcut."

vala birader,rocker ayağına yatan insanlar daha salak oluyo.
  • Basschı • 1 Temmuz 2005 23:13 • #475951
    pop müzik çok geniş bir konu sezen aksu,ışın karaca gibi müzisyenler in yaptıgı müzik de pop,demet akalın veya petek dinçöz gibi manken bozması müzisyen demeye bin şahit isteyen insanların yaptıgı müzik (!) de pop. şimdi herkes albüm çıkarıyor semrazede sinem bile albüm çıkartııgına göle vay halimize..
  • Affedilmeyen • 2 Temmuz 2005 00:33 • #475959
    kalite mankenin mini eteği ise ben yokum.
    ayrıca bunlrı yazan herkes sanırım
    SOSYALİZM istiyor!

yok yaaa ????
    başka ?
    çok meraklısıydan sosyalizmin git canım kübaya doğru istikamet
  • a_lost_soul • 2 Temmuz 2005 01:04 • #475960
    Kapitalizim için pop-rock-arabesk farketmez.herşey paraya dönüştürülebilir ve para da herşeye dönüştürülebilir bu sistemde.Ayrıca ben o mankenden bozma zımbırtıların albüm falan satarak para kazandıklarını sanmıyorum pek.Yani aklım almıyo.Kim alıp da dinler ki o saçma sapan şeyleri.
    Toplumun önene konulan, zorla dayatılan bir durum bu bence."Alın siz bunları dinleyin,gerisine karışmayın" der gibi.Tıpkı magazin zırvaları gibi....
  • ilkers • 4 Temmuz 2005 23:04 • #476280
    birakin mankenleri, ucuz müzik yapan insanlari, sen eger müzikten anliyorsan neyin iyi neyin sabun köpügü oldugunu kavradiysan dusunmeye deger birsey kalmamistir artik, tabii istiyosaniz yine kafa yorabilirsin, demek istedigim basliktaki gibi vahsi kapitalizmin hukum surdugu bir ulkede yasiyoruz, bunun gibi mevzuatlarla karsilasmamiz gayet tabi...