-
öncelikle söylemek istediğim bişey var ki o da şudur;eğer biri daha önce buna benzer bi başlık açtıysa önünde yerleri yalıyacak kadar eğilerekten özür diliyorum...baktım ama göremedim...
sadede gelince.....saded belli başlıkta boşu boşuna boşluk doldurmadık,israf günah olmasın şindi..ya yazın hadi şöyle Kiss'den....Ratt'den...Led Zeppelinden falan yazında yarın yazlıa gidiyorum zati orası vahşi doğa net falan yok benden kurtulucaksınız bi ara gözüm arkada kalmasın bari=)
-
the smiths-bigmouth strikes again
rita ford-kiss me deadly
robert palmer-johnny and mary
alex chilton-holocaust
-
80 ler dediğin için led zeppelin diyemeyeceğim ama, Alan Parsons Project - The Turn Of A Friendly Card , Scorpions - Still Loving You , Europe - The Final Countdown , Michael Jackson - Thriller (albüm).... unutulmayanların arasındadır
-
sherry sherry lady :D
-
ya öyle eskiler babında led zeppelini koydum=))ben çok seferim de...ekliym dedim=)
-
A-Ha -take on me
Eric Clapton-wonderful Tonight
James Brown-I Feel Good
Cindrella-Don't know what you got
Bob Dylan-Knocking On The Heaven's Door
aklıma gelenler bunlar.şüphesiz ki daha çoooook vardır. bir de modern talkingler var tabi you're my hearth;)
-
Europe - Final Countdown
Depeche Mode - Enjoy the Silence
Bi de 'van veyy tikıt' diye bi şarkı var o kimindi?
-
CARELESS WHISPERS..... uff ya en çok keyif aldığım şarkılardan biridir. bi de Michael jackson ın bad ve thriller albümleri allah alllaaahhh
-
the final cut
Pink Floyd
-
1979 yılı (80ler pek değil hadi neyse ya:) The Wall adında bi albüm fırlar ve bütün dünyayı etkiler.... efsane dersen ben sana
Pink Floyd derim. -gerçi ben daha o zaman doğmamıştım ama çocukluğum onları dinlemekle ve de tekrar biraraya gelmelerini umut etmekle geçti..-