-
Freddy Mercury ve Elton John'u severim. Yine de gay şarkıcı tanımlaması çoğunlukla şarkıcının cinsel kimliğini öne çıkartmak suretiyle ufak yollu da olsa bir aşağılama içeriyor gibi geliyor bana.
Nuri'ye değil lafım, çünkü belirtmiş arkamızı dönmememiz lazım diye. Yine de gay diye betimlemesen de olurdu gibi geldi bana. Zira böyle bir görmemezlikten gelme işini sevmiyorsan belirtmene de gerek yok.
"İyi şarkıcı ama gay" ya da "Gay ama iyi şarkıcı" saçma çünkü. Tıpkı "İyi şarkıcı ama erkek" ya da "Kadın ama iyi şarkıcı"nın saçma olduğu gibi. Eğer eşitliğine inanıyorsan belirtme gitsin...
Gay, lezbiyen, erkek ya da kadın; iyi sanatçı iyi sanatçıdır benim gözümde.
-
hepimiz HOMO spıens iz (boyle mı yazılıyodu ya) arkadaşlar.(biyoloji dersinde aklımda kalan tek sey)
-
Nuri neler yapmışsın ben yokken :D Haklısın arkayı dönmemek lazım. Sonuçta bu kendi seçimleri değil. Toplumdan dışlamanın kimseye bir faydası olmadığı gibi, onları topluma düşman etmek gibi bir zarar da getirir. Sevdiğim gay şarkıcı olmamasının sebebi de gay olmaları değil, başka sebepler elbette. Bir sonraki topiğini dört gözle bekliyorum Nuri'ciğim. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun ;)
-
neeeeee?
salladın heralde.böyle şaka olmaz iftira olur anca.ayıp ayıp.hiç komik değil.
-
bu ne biçim bi topictir yahuu
-
şii o gay değil biseksüel
-
anlasam
-
rob halford
-
Rob Halford ,severim,gay may adam soyluyor yaw!!!
-
ne alaka müzikle gay'lik onu çözemedim