-
Kim koymuş ya bu öss yi? Hayret birşey ha. 1 senedir yediniz bitirdiniz bizi ha...
-
bırak abi yaa...stres filan..biyere kadar a.k..şeytan dio git ösym binasında ucur kendini havaya zuahzua
-
Abi aslında olmıcak şey değil ha.Organize etmek lazım böyle bişey
-
evet evet...en azından şansımızı deneyelim..ayrıca özel ünv.gidenlere ayar oluyorum burdan bunu 70 milyon türk halkına haykırmak istiyorum...
-
Haykır anasını satayım:Milli Eğitim Bakanı. Sana diyorum.Ha evet sana sana.Sen sen. Bu işler öyle bakmakla olmaz tamammı koçum? Eylem lazım.geliyoruz lucifer ile ona göre ha
-
yürü be hajı...fethetcez ankarayı..öss de 4 işlemden başka sayısal soru olmicak...nası fikir?
-
Ne 4 ü ya?3 olsun hatta ,atta 2 olsun rakamlar da sadece 1 den 5 e kadar olsun. Duyuyomusunuz bakanım? Öğrencilerin istekleri böyle
-
Ne bu ya?? Adam gibi rahat yazı yazamıyoruz ya... Dejenere türkçeymiş...
-
bence yazım yanlışlarını ve anlatım bozukluklarını da belirlesin..pratik olur hem..yanlışmıyım?
-
Sonuna kadar arkandayım arkadaş...Yürü beah..Biz konuşalım da sonunda birisi sesimizi kesin duyar.SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK.... Hatta biraz daha abartıyorum.Buraya mesaj atmayan TOPTUR uehueh