-
en iyi mp3,video paylaşım programının hangisi olduğunu sizin tecrübe ettiğiniz bir program varsa merak ediyorum.ancak şunu da ekliyim türkçe parçaların kolay edinilmesi ve bol türk kullanıcısı olması tercihimdir..şimdiden teşekkür ederim..:)
-
eh, madem konu açılmış ben de sorayım bari. böyle en hiç bir yerde bulamayacağım videoları bulacağım paylaşım programı ne? türkçe falan istemiyorum. kazaayı flan denedim ayrıca...
-
kazaa
-
ben ares kullanıyorum bi dunya mp3 video ındırdım türkce yamasıda var inndir.comda bulabilirsiniz
-
En iyi paylaşım programı Ares'tir. Hızlı arama motoru, sorunsuz çalışabilirliği, hatta dosya boyutu ile diğerlerinden bir adım öndedir. Kazaa'yı da önermem biraz çöplü bir program. Kullanıcılarının bağlantılarını kullandığı tespit edildi ve dava açıldı biliyorsunuz. Ares diyorum.
-
kesinlikle Limewire! ben ötesini tanımıyorum, bilmiyorum.. hem türkçe hem de inanılmaz kullanışlı.. bulamadığım bişi de olmadı şimdiye kadar..
-
ares
-
ben de eMULE denen şeyi merak ediyorum o konuda fikri olan var mı?
-
Bence hiçbirisi.
ancak pc nizdeki inciinizden cinciinize kadar ne varsa başkalarına bilgi olarak aktarırsınız.
o makinada bi banka ya da başka bi online işlemde yapamazsınız artık.
mail şifrelerinizde belki güme gider.
bence değmez.
girin sitelere indirin mp3 lerinizi fazla kurcalamayın derim.
başına gelen arkadaslar tanıyorum.
benden söylemesi
-
kesinlikle ares. kazaa da bir sürü ek program iniyo, gereksiz yer kaplıyo bilgisayarda falan filan..areste istediginiz her türlü dosyayı anında bulabiliyorsunuz gayet rahat hiçbir sorun yaşamadan. bende şuana kadar hiç sorun çıkmadı areste onun üçün ares! diyorum ben