-
müzik hayatınızda ne kadar önemli?
yaşam tarzı müzik tarzına yönlendirirmi insanı?. mesela
"Biz Ezilen bir toplumuz, özgün müzik dinleriz". ya da "asi olmak için Heavy dinlerim" gibi.
-
arkadaşım bn yazim vari... evet bence müzik bi yaşam tarzıdır öyle de kalacaktır......
şarkı söylemek=su içmek
müzik dinlemek=yemek yemek
placebo=uyuşturucu
-
evet müziğin hayatımda çok önemli bir yeri var. ama müziğin yaşam tarzı olması için önce müzik üretmek gerekir ciddi anlamda.
-
Geçenlerde kan tahlili yaptirdim.Kan proteinlerim arasinda Heavy Metal bulundu. Yani ben onsuz yapamiyorum. Benim için bir kaçis.Sonuçta benim her türlü derdimi anlayan yegane dostumdur.Benim yasadiklarimin hepsini daha önce yasam1s bir dostum. Dinleyince kendimi tamamen rahatlamis hissediyorum. Beni hiç aldatmayan ne zaman istersem yanimda olan bir numarali dostlarimdan biridir.
-
Böyle bi topici senden beklemezdim Single_FACTOR :/
-
[5 kez okundu]Ktulu
20 Haziran 2005 Pazartesi / 12:33
Böyle bi topici senden beklemezdim Single_FACTOR :/
Ben de Kendimden Beklemezdim. ama oldu bir kere:(
Pişman değilim.
-
saçma
-
Müzik bir yaşam tarzı değildir. En azından benim için değil. Müzik pek çoğumuz için bir rutin, bir vazgeçilmez olsa da yaşam tarzıyla uzaktan yakından alakası yoktur. "Yaşamın kendisidir" diyebiliriz belki. Ayna tutar çünkü. O aynada kendinizden, çevrenizden birşeyler bulursunuz. Ama hayatınızı ona göre ayarlayamazsınız.
-
Olum sürmenanj olmuşsun dikkat et ha
-
Ktulu ne dinliyorsun şu an geleneği bozmuşsun :D