-
bu bı derginin baslık sorusydu merak ettim?
-
doğumu Allahın taktir-i ilahisi
ya ölmeseydi böyle bi topik daha önce açılmıştı ona bak
-
belki çoğu kişi bana kızacak ama ben kurt cobain'in ölümünün fazla abartıldığını düşünüyorum. yapılan bu tartışmaların çoğu gereksiz bence. tamam seviyorsunuz adamı, hayranısınız ama bunları konuşmanız ne işe yarar ki? hem benim asıl merak ettiğim bu adam ölmeseydi şimdi bu kadar değerli olacak mıydı? üstelik kurt cobain'den (kanımca) çok değerli bir sanatçı var aramızdan erken ayrılan. neden john lennon'un arkasından bu tür şeyler konuşulmuyor anlamıyorum.
-
Kalan sağlar bizimdir :P
-
Dogumuna bise diyemem ama olmeseydi kesin daha iyi yerde olurdu kesinlikle simdiden daha cok konusulurdu. Unutulmazdı yani bakın Michael Jackson a adam hala konuşuluyor
-
ben kurt dınleme sadece benımde merakımı ceken bu oldu neden bukadar olay olmasıydı herkezın gorusunu almak istedım sorunda bu... neden kurt olen birçok kişi var erken ölumu diyemem ama bence death grubunun solıstının neden olduğunu kac kışı bilir.adam gırtlak kanseriydi ve amaliyat olmadı sarkı solemek için bi açıklamada kurtun da bu hastalık nedeni ile kendini öldürdüğü düşünülüyor...
-
ya zaten benim duyduğuma göre - doğru yanlış tam olarak bilemiyorum-john lennon ı öldüren kişi onun bir ilah olarak kalmasını istediğim için öldürdüm gibi bişeyler demiş aslında hiçte mantıksız bir savunma değil bir fanatiğe göre adam haklı biraz da mesela şimdi micheal jacson a baktığımız da tamam adam konuşuluyo ama çocuk tacizi gibi yüzkızartıcı bir nedenden dolayı hernekadar buna şimdi inanmasamda ilk duyduğumda çok kızmış ve şaşırmıştım..
yani adamın en azından mantıklı bir savunması varmış(yanlış anlamayın demek istediğim katilin doğru yaptığı değil sadece bir fanatiğn gözüyle baktığımda bu mantık pek te saçma gelmiyo)
-
john lennon u olduren herif zaten bomba :D bende oyle okudum adam haklı :D
-
kurt cobain ölmeseydi zaten müzigi b1rakacakt1..yani bu kadar ünlü olr muydu diyemeyiz..ve kendi dedigi gibi,küçük bi ihtimAlle devam ederse,bunu daha cok akusik gitarla,ve hayran oldugu r e m gibi yapcakt1 solo olarak..
nirvanan1n son albümü in utero da da zaten bunun sinyallerini vermistr..yani kurt cobain ölmeseydi kesinlkle grunge müzige devam etmicekti.
--zaten kurt cobain in kendini öldürdügü de süpheli bi konuu...
-
bu arada kurt cobainn g1rtlak kanseri oldugu falan yoktu,sadece omurga sinirlerinde olusan bi kapanma yüzünden kronik mide agr1lar1 cekiyodu,ama ölmeden 8ay önce bu sorun cözüldü.. ben bunu cok duyuyorum bazen insanlr kurt un bilinmeyen bi hsatal1k yüzünden kendini öldürdügnü söylüyolar..yalan yok öyle bisi..