Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

türkü ve garaj

• HayalPerest • 21 Haziran 2005 23:34 • #473951
    garaj camiası türkülere, orhan hakalmaz, musa eroğlu, mahsuni gibi sanatçılara nasıl bakıyor merak ediyorum?
  • berry88 • 22 Haziran 2005 00:12 • #473957
    vaay ben çok severim bu adamların hepsini özellikle çeşmi siyahım yok mu mahsuni şerif in müthiş bir türkü
    ama bence bu isimleri yazarken araya çığ ı da koymalıydın bence çok sağlam müzik yapıyolar şarkı düzenlemeleri harika hele solistlerinin sesleri birbirlerine öyle güzel uyuyo ki..
    benden tavsiye bence biyerlerden bulun ve dinleyin bu grubu pişman olmazsınız!!!
  • Ktulu • 22 Haziran 2005 02:16 • #473980
    Solist deyince aklıma hep solo gitarist (lead gitarist) geliyo :)

Vokal daha mantıklı diycem, yabancı kelime o diyceksiniz ama solist de yabancı kelime :)

Neyse.. Türküden türküye değişir durum, teknik açıdan nasıl incelenir bilmem, arada güzel geleni dinlerim ama türkü kültürüm sıfırdır diyebilirim :) (malesef).

• Rainbow_ • 22 Haziran 2005 03:26 • #473993
    şuan dark metal gothic metal dinlesem de bağlama çalarken asla sıkılmam. türkülerle büyüdüm küçüklüğümden beri. bence temelde onlar var olmalı da
  • mor_we_ötesi • 22 Haziran 2005 13:32 • #474014
    Türküler güzeldir…
    Türküler hakkında çok bi bilgim olmasa da severim.
    Bağlama da beni en çok etkileyen enstrümanlardan biridir.Annemin hatırına öğrencem şu bağlamayı !