Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yavuz Çetin gecesi

• nere • 22 Haziran 2005 13:13 • #474011
    arkadaşlar ankara'da sağlam bir Yavuz Çetin gecesi düzenlemek için çalışmalarımızda yardımcı olacak arkadaşlar varsa iletişime geçelim,
    biz eren kömürlü band olarak elimizden geldiğince üstadımızın şarkılarını icra etmeye çalışırız,YavUZ Çetin'in şarkılarını hakkını vererek çalabilecek gruplarda buyursunlar sahneye.
    konser gelirlerini de anlamlı bir şekilde değerlendirmek isteriz,bence Yavuz Çetin için hepberaber Ankara'yı sallamalıyız,Ankara dışında gece düzenlemeyi düşünenler için ise kendi adıma elimden geleni yapmaya hazırım
  • arsen_lüpen • 5 Temmuz 2005 01:03 • #476321
    Yavuz Çetin'in karısı kocası anısına organizasyon yapmak için uğraşıyor ama çalışmak zorunda olduğu için yeterince zamana sahip değil..üstelik bu işle uğraşacağını söyleyenlerde sadece atıp tuttuklarıyla kalıyor..ne gibi bir yardımın dokunabilir?! Yanlış hatırlamıyorsam içinde bulunduğumuz Temmuz ayı içinde yapmayı düşünüyor..
  • KeReMmM • 6 Temmuz 2005 12:11 • #476512
    ya bu eren kömürlü yavuz çetin dahil herkes hakkında atıp tutan şahıs değilmiydi? ben mi yanlış hatırlıyorum. sanki birde iğrenç ingilizcesiyle kendi hakkında forumlar falan yazmıştı. hadi hayırlısı.
    belirtmeden geçmiyim ben de yavuz çetini çok severim eğer istanbulda bir organizasyon olursa seve seve yardımcı olurum.
  • Emrealpay • 9 Temmuz 2005 17:08 • #477296
    Yavuz çetin büyük bi adam fakat o kadar tanınmış değil onu herkes tanısaydı herşey farklı olabilirdi:
  • utku_death • 9 Temmuz 2005 21:37 • #477333
    alla allaaa senin gibi bir gitar üstadı(!) nasıl olurda bunu ister, yok yok sen uzak dur yavuzdan....
  • tezgah • 9 Temmuz 2005 22:14 • #477341
    harbi uzak dur yaa...