Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Buyurun burdan yakın.

• Affedilmeyen • 22 Haziran 2005 16:11 • #474052
    Bilgisayar kullanmasını bilmeyen İngiliz anne, ‘Neler olup bittiğini anlamakta zorluk çekiyorum, bu kadar parayı nasıl bulacağımı da bilmiyorum, bu nedenle hapse girme ihtimalim var’ dedi.

14 yaşındaki İngiliz Emily Price’ın Coldplay ve Oasis sevgisi, annesi Sylvia Price’a 4 bin sterline (yaklaşık 10 bin YTL) mal oldu. İnternetten Coldplay ve Oasis şarkılarını bedavaya yasadışı siteler aracılığıyla indiren Emily Price reşit olmadığı için, müzik endüstrisi temsilcileri annesine 4 bin sterlinlik tazminat davası açtı.

Bilgisayar kullanmasını bilmeyen İngiliz anne, ‘Neler olup bittiğini anlamakta zorluk çekiyorum, bu kadar parayı nasıl bulacağımı da bilmiyorum, bu nedenle hapse girme ihtimalim var’ dedi. Bugüne kadar internetten 1400 şarkıyı bedavaya indirdiği belirtilen Emily Price ise, ‘Yanlış birşey yaptığımı bilmiyordum, okuldaki bütün arkadaşlarım da aynı siteleri kullanıyor ve şarkı indiriyor’ diye konuştu. İngiltere’de İngiliz Fonografik Endüstrisi adlı örgüt, tüm ülkede internetten yasadışı dosya indirmeye karşı savaş açtı. Öte yandan, yasadışı dosya indirmenin müzik endüstrisine yıllık maliyetinin 1.3 milyar sterlin olduğu bildirildi.

Öte yandan, yasadışı dosya indirmenin müzik endüstrisine yıllık maliyetinin 1.3 milyar sterlin olduğu bildirildi

Bi Zararı dokunmuyor diyenler bu paragrafı bi daha okusunlar
  • Holy_Bastard • 22 Haziran 2005 16:15 • #474053
    Gulp!!!....
  • nuri • 22 Haziran 2005 16:20 • #474054
    abi ya eskiden korsan derlerdi adamlar mesela ferdi tayfur ama bence internet korsanlığı ondan daha beter çıktı ya asla önleneceğinide sanmıyorum kötü ya düşün ya adam emek vermiş çıkarmış albümünü para bile kazanmadan internette bedava şarkı yayını evet size basit geliyor ama sizinde kasetiniz olsun nasıl k....nızı yırtarsınız dime şimdi beleş beleş indiriyorsunuz
  • La Rocque • 22 Haziran 2005 16:22 • #474055
    ahanda su anda da indiriyorum!!!

Taviz yok!! :)
  • Affedilmeyen • 22 Haziran 2005 16:22 • #474056
    ben mesela şeye inanamadım oha dedim
    ilhan şeşen in albümü piyasaya internette mp3 olarak beraber çıktı.
    yeni albüm yav.
    e zaten cd alacak adamların genelinde pc var. olmasada olan bi tanıdığı o da olmadı bi eşi dostu o da olmadı korsanlar çeker 2 milyona verir adamın eline
    yazıktır günahtır
    şimdi soracaksınız sen indirdinmi o şarkıları
    valla bence sormayın baksanıza adamlar ne ceza kesmişler
  • La Rocque • 22 Haziran 2005 16:35 • #474057
    Gerçektende saygısızlık oluyor indirmek bende netten indirdigim için kendimle gurur duymuyorum ama başka turlu elime geçmeside çok zor bee napcam ben şimdi..dinledigim muzik turu içinde albumu çıkan turklerin mp3 unu kalkıpta indirmem ama.. alacagım varsa alırım,

insan dayanamıyori arkadaş sentencedin son albumu piyasa çıkmadam soulseeke düşmüştü gelde dellenme şimdi,meraktan 2 ye çatlayıp ölsem daha mı iyi!!
  • Affedilmeyen • 22 Haziran 2005 16:39 • #474058
    o değilde işin şu ceza boyutu diyorum
    bu dava emsal gösterilirde bu ülkede de bu tür bir dava açılırsa mesela ?
    ya da bu dava sonucunu siz nasıl değerlendiriyorsunuz ?
  • nuri • 22 Haziran 2005 16:45 • #474059
    aman hocam bilmez gibi sende burası patogonya değilmi ya o ceza olması gerekirdi ve verildi kimse bişe diyemez türkiyeyi biliyosun malum ne olcağı belli baklava çalana 30 yıl şarkı çalana.....
  • FoscoHardbotte • 22 Haziran 2005 18:54 • #474069
    Arkadaşlar emeğe saygı şöyle bir yana dursun da bizim emeğimize kimsenin saygısı yok mu peki? Alacağınız en ucuz cd 20 ytl...
  • La Rocque • 22 Haziran 2005 18:54 • #474070
    ya yazık olmuş o insanlara,orada boyle bişeye musama tanımayacak dev şirktler var buyuk bi endüstrisi var bu işin, kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar,dizginleri bi bırakırlarsa bedelini kotu oderler çünkü,ama türkiyede durum farklı kopya yazılıma kadar düzeltilmesi gereken o kadar cok sey ve ekonomide kayıp saglayan yolsuzluk varki,

sıra kopya yazılıma gelene kadar ooohoo!!!,,birde ingilterede durum dunyadakinden daha farklı orada ossuruktan nem kapan bile dava açıyo(democracy is good at home olayı),bence normal bu haber