-
senın gıbı insanların bu gibi yorumları yuzunden türk rock ı gelişemiyor. daha iyisini yap sonra eleştir...
-
bilge berbat 1 vokal.hele yerli yersiz cıyaklamaları!ama özgür iyi 1 davulcu
-
affet nefret ettim senden son 2 3 4 aaaa aaaaaaa aaaaaaaa
-
kendilerini beyenmem ayrıca orada kimsenin iyi müzisyen oldugunu düşünmüyorum amma bilge iyi bir yorumcu bana göre çünkü o aptalca sözleri(hasret inki dısında)bile kendi yorumuyla kapatıp insanlarn önüne sunmuş diye düşünüyorum..
-
Kendine has tarzı olan piyasada saglam bi yerlere tutunmuş eğlenceli gruplarımızdandır iyi ki warlar
-
kuyruguna basılmış kedi yavrusu ve arkadasları kunduz yavrusuyla ördek yavrusu desem....
-
dün gece televizyondaki kadını sana benzettimmmmmmmmmmmmm
diyip beni gülmekten öldüren bir grup olarakk
-
bence türkiye'de grunge yapan ender gruplardan biri ve bilge manyak bir tenor hakkını yemeyin cok acımasız konusmussunuz
-
tamamen katılıyorum..kendiniz yapamıonus bare yapanlara çamur atmayın..klasik insan davranışları işte..erişemedii üzüme koruk demek örneğin...nese bu saçma ezici hareketlerinizi ciddiye alan olduunu pek sanmıyorum..iyi siz de takılın kafanıza göre.hade iyi eelenceler
-
Çok iyi bir grup ama adamlar yanlış yerde dünyaya gelmişler. Kesinlikle dünyadaki pek çok gruptan daha iyi müzik yapıyorlar ve özgünler. Umarım yurt dışında da adlarını duyuracaklar. Adamlar da çok karakterli üstelik.