Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

METAL vs rap

• pyross_d • 24 Haziran 2005 17:09 • #474528
    Her yer aptal rapçiler popçular ve bir çok gerizekalılarla dolu#ve her yeri ele geçirmiş durumda#televizyonlarda bile #hele tükçe kanallarda..................#ben rocker'ım ve kendimle gurur duyuyorum# piyasada benim(bizim)gibilere zor rastlanıyor#rock ve metal müziği kesinlikle yanlız bırakmamalıyız#destek vermeliyiz#gerçek rockerlar zor yetişiyor#
    We Will 'Metal' You
  • Ktulu • 24 Haziran 2005 17:13 • #474534
    İçtin mi yoksa normal halin mi bu?

Bence başka mesaj yazıp metalcilerin adını çıkarma. Önce Türkçe yazmayı öğren.
  • ner • 24 Haziran 2005 17:15 • #474536
    yaş kaç? ya da zeka yaşı? hayırdır, militan mıyız, neyiz?
  • muzo867 • 24 Haziran 2005 17:31 • #474552
    nedir rap ten istenen yeter ya

anlamıyorum rapten ne istiyor bu millet ya. ayrıca belki o adamlar senin gibilere aptal diyor ama onlar senin gibi sagda solda kendini yırtmıyor bırak herkes kendi sevdiği şeyi dinlesin.ayrıca rap i seviyorum ve ben de bununla gurur duyuyorum. yeter artık
  • Ktulu • 24 Haziran 2005 17:52 • #474560

Boşver sen böylelerini. Ben de metal dinlerim ama bu adamın yaptığını yapmam. Bana göre de müzikal altyapı olarak rap metalden ya da bir çok rock grubundan/parçasından çok daha zayıftır ama bunu hakaret ederek dile getirmem. Sevmiyosam dinlemem sadece. Ama şu da unutulmasın ki bir çok güzel parça teknik olarak çok basit şekilde kurgulanmıştır. Bu yüzden teknik yönden zayıf veya yapılması kolay diye hiçbirşey eleştirilemez. Yapması kolay olan şey her zaman zor olana göre daha az zevk vericek diye birşey yoktur. Hatta tam tersinin de olabildiği çok kere görülmüştür. Görülmeye de devam edecektir.

Bu yüzden metal versus rap gibi birşey demek de aptallığın daniskasıdır.

(Bir de neden "metal rap'e karşı" denmemiş onu da anlayabilmiş değilim :/ )
  • pYscHo_09 • 24 Haziran 2005 18:25 • #474568
    ya nooluyo bize neden böyle şeyleri tartışma gereksinimi duyuyoruz isteyen istediğini yapar tamam bende rock metal dinlerim rap pop falan sevmem ama dinleyenlere de karışamayın biz ne kadar rock metal falan dinlesek bunları desteklesek bile herkesin bi zevki var sonunda isteyen istediğini yapar bunlar bizi ilgilendirmez
  • da hui • 24 Haziran 2005 20:25 • #474597
    Hohoha manyak mısın nesin ya, "rakır"mış... Yemişim rakırı , rock dinleyen adam biraz ağır takılır, yavaş. Öyle "heeeyt, rakırım uleen! Kahrolsun rap." diyerek bi halt elde edemezsin. Metal ve rap karşılaştırması ise oldukça saçma. Rap gibi doğru düzgün ritm/enstürman içermeyen carcarcar konuşmakla oluşan bir müzik türü metal ile nasıl boy ölçüşebilir?
  • NightLord_DM__ • 24 Haziran 2005 21:14 • #474607

Muzo867 ben de senden tiskiniyorum...
  • muzo867 • 25 Haziran 2005 13:10 • #474687
    garaj rap ten nefret edenler birimi mi?

hadi ya hayatım karardı ne yapacam şimdi tuh sen benden tiskinirsen ben yasayamam.

ayrıca ben sunu anlamadım garaj muzik birimi mi yoksa rap ten nefret ednler birimi mi?
  • metaligirl • 25 Haziran 2005 13:29 • #474688
    öf ya! manyaksınız hepiniz! 1 yıl önce de aynıydınız şimdi de aynısnız! aynı tas aynı hamam.... bıdı bıdı konuşup duruyosunuz... sizin başka uğraşınız yok mu kardeşim? canınız sıkılıyo herhalde... tavsiyem: işiniz gücünüz yoksa bile 24 saat internete girip kafa ütülemeyin! gezin, tozun, arkadaş edinin, garaj buluşmalarına gelin... vallahi bıktırdınız ya! kırk yılın bi başı garaja giriyorum... manzara hep aynı!