-
Nasıldı sizce?benim hiç bi planım yoktu bi baktım pogo yapıyomuşum.Ama süperdi bence.Hatta megadethle bile kapışırdı :P.Yok ya dil çıkarmıcam harbiden öyleydi.
-
klasik kurban herzamanki gibi çoooooooook iyiydi
-
evden izlediğim kadarıyla :)
en iyi performans kurbanındı bence
-
ben de evden izledigim kadarıyla kurbanın performansı çok iyiydi.adamlar hem coşturdu hem de coştu(özellikle burak ve deniz).ama söyledikleri bi söze kesinlikle katılmıyorum ,konser öncesi sahnede megadeth'i dünyadan silicez demişti deniz ama kendi de inanmamıştır heralde.çünkü o adamın akıllı oldugunu düşünüyorum=)
-
ben adamların canlı performansını ilk kez gördüm dream tv'de ve o kadar umutluydum ki anlatamam. ama sonunda ağzımdan çıkan şey şuydu "böyle bir rezillik olamaz!" basçı çok iyi çalıyo falan ama çıkmadan önce bi kaç saat "flea" videosu izlemiş sanırım..tripler hareketler tamamen kopya..vokal desen system'ın uyuz gitaristini kopyalamak için binbir şekle giriyo..yazık tek kelimyle yazık..
-
çok mu biliyon lan!!! Daha adamları ilk kez canlı görmüşsün o da tv'de.sanki sen otoritesin de tek başına.önce saygı göster adamlara.madem kıskanıyon ne bok atıyon adamlara. Ayrıca bahsettiğin şeyler gayet saçma sapan sırf senin şekilciliğini gösteren saçma şeyler. Yok flea gibi triplerdeymiş bilmem ne... Şekilciliğe vurma işi. Yaptıkları müziğede bi bak sahnede. Kimseye özendikleri falanda yok açıkçası.
MEYVE VEREN AĞACI TAŞLARLAR!!!
-
shok haklısın
-
C-NONE
harbi boş bir adamsın
KURBAn grubu senin SOAD grubundan daha önce kurulmuş olup albüm sayısıda SOADtan fazla belkide SOAD Denizi taklit ediyordur
Son albümleride kolpa oldu SOADın satmamışya
bilboardlarda Sıfır çekiyor şuan SOAd
bu arada Deniz Megadeath"i ezeriz derken espri yapmıştı
GERÇEĞE almayın
hatta deniz
metallicadan sonra Megadeath ön grubu olmak çok heyecanverici demişti...
-
Konserde aynen şu lafı söyledi:Hayatımızda ikinci defa GERÇEK bir grubun önünde sahneye çıkıyoruz.Sadece geyik bir cümleye odaklanmışsınız.Hatta megadeth ten bi şarkı bile çaldılar.Özenti dedi adam ya.of
-
bence kurban Tükiyedeki en sağlam guruplardan biri,cd gibi çalıyo adamlar,bi sürü gurup izledim,canlı performansta kurbanı gerçekten aralarından sıyrılıyo diğerlerinin..