-
ya biri gönüllü olarak göndermeyecekti tabii ama doktorlar öyle bi karar almıştı sora ne olduysa fikir değistirdiler
-
ilginç..
-
şerefle bitirilmesi gereken
en asil görev hayattır.
bir lokma ekmek için
şerefini çiğnetmeye
bir anlık eğlence için
servetini tüketmeye
bir zamanlık mevki için
el ayak öpmeye
insanları ezip geçmeye,
günlük menfaatler için,
onurunu terk etmeye
bir kısım insanlara kızıp
tüm insanlara düşman olmaya
değmez bu hayat.
-
çok gençti... ama bu saatten sonra söylenecek çok fazla bir şey yok... iyi olansa ardında güzel şeyler bırakmış olması... Allah rahmet eylesin...
-
biliyorum ,
toprak çökecek.
başım dönecek
arkamda seni bulacağım.
haydi diyeceksin;
kalk gidelim yıldızların bol olduğu bir gökyüzü altına
kalacaktın,gittin uğurlar olsun
-
abi bu acıyı bilirim babamda akciğer kanserinden vefat etmişti,Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin.....
-
Abicim ya bir karadenizli olarak.su çernobil felaketinin tehdidini hep üzerimizde hissettik.genc yasta insanlar1m1z ölüyor ve ani ölümler var su an karadenizde..bilmiyorum daha neler olacak..allah sonumuzu hay1r etsin..
-
ya evet şu çernobil olayına hak veriyorum.babamı okmeydanı onkolojiye muayeneye götürdüğümde çevredemdeki hastalardan tanıştıklarımın büyük bir çoğunluğu karadeniz yöresindendi......
-
Allah rahmet eylesin.
ama duyunca şok oldum resmen.çünkü iyileşme oranı %80 idi.hep atlatır diyorduk.ama takdir-i ilahi böyleymiş.
sevenlerine de Allah sabır versin.
-
en zor anlarımda hep onun şarkıları vardı yanımda,bana müziğin ne olması gerektiği konusunda yol gösteren insandı.zuğaşi berepe'den beri takip ederdim kendisini,yazık ya..hala inanamıyorum...bi kaç ay önce cerrahpaşaya yatırıldığını duymuştum,ama durumu her geçen gün daha iyiye gidiyo diyolardı..cerrahpaşa öğrencisi bi arkadaşımın anlattığına göre ölmek hiç korkutmuyormuş onu..çok kötü bi olay,kazım koyuncu gibi heyecanlı,mütevazi,o kadar muhteşem bi vokal az gelir dünyaya,bu konuda ciddiyim,sesinde anlayamadığım bi büyü vardı,hiç bi şarkısından sıkılmadan dinlediğim tek albüm "viya" olmuştur..hiç bi zaman popçular ya da rapçiler hakkında kötü sözler söylemedi kazım koyuncu,yıllardır amacı müzik yapmaktı sadece..karadeniz bölgesinin üzerinde dönen aptal oyunları protesto etti,savaşa hayır dedi,(bu konuda samimiyetine en çok güvendiğim kişidir)..ilk lazca rock yapan gurubun kurucusuydu..
bittiğine inanamıyorum hala,biraz daha yazarsam "keşke"lerle dolu bi yazı olucak bu.çünkü gerçekten çok gençti,ve çok uzun bi yol vardı önünde..
Allah sevenlerine baş sağlığı versin,kötü düşünmemek gerek yine de,geride birisi iki kez basılmış iki solo albüm,iki de gurubuyla yaptığı albümünü bıraktı..
acaba seni seviyoruz diye haykırsak duyar mı..