-
bence kesinlikle rock n cok e ve biz kola grubu olarak herseneki gibi orada olacağız
-
bence rock ist.rock'n coke'a alakasız tipler geliyo..bi de çou rock'la alakası olmayan grupları getiriyolar
-
Rock ncoke tabii. Ya Offspring geliyor daha ne isteyeyim. Ellerinden öpeyim coca colanın.
-
Bu sene tartısılmaz bıle Tabıkı rock'n coke (CURE BI KERE)
-
BANKO ROCK İN COKE TABİKİ
tartışmaya değmez!kesinlikle rock in coke gruplara bak!cure,korn,ve aklıma gelemeyen bir çok grup
-
BANKO ROCK İN COKE TABİKİ
full olucak 20 bını bulur bence dahada fazla cure ve korncular zaten 30 bın eder
-
TABİ Kİ DE ROCKİSTANBULL DUUU 4GÜN VE FİYAT GAYET UYGUNDU..ÜSTÜNE DAVA İ GÖRDÜK BİR METRE ÖTEMDE DURUYORDU TABİ Kİ ROCKİSTANBUL!!!!!!!!
-
rock istanbul ,rock n coke dan daha bir rock festivali havasinda bence.rock n coke a rock la alakasi olmayan çok grup-adam geliyor. ama gerçek rock metal festivali için tabii adres rock republic.orada özentilere, tikky lere ya da sadece çadira hatun atamaya gelen denyolara yer yok. sadece rock dinlemek isteyenlere yer var orda.
-
arrgh!!! Megadeth diyorum rock istanbul diorum
nasıl rock'n coke ya megadethi getiren rock istanbul gönlümün bir numarası olmuştur o adamlar bidahada gelmez türkiyeye yani gittim gördüm mestoldum...
-
arrgh!!! Megadeth diyorum rock istanbul diorum
Kesinlikle Rockistanbul.Kolayla karşılaştırılamaz bir kere.Arkadaşlar rockn coke gelen o grupların megadeth değil bir dave mustaine olabilmek için 40 fırın ekmek yemeleri gerekir.Gerçi ne kadar gereksiz bir cümle kurdum.Kornmuş, offspringmiş bu ne yaa bunlar mı dave mustaine le boy ölçüşecek