-
ben evanescence dağılmış artık amy lee yalnız çalışacakmış diye duydum doğru mu?
-
ister dağılsın,ister toparlansın..bilioduk sate amy bu kadr ilgi görünce diğrlerini satıcaanı şaşırmadım
-
ben öyle bişi bilmiyorum ama sanırım şimdi omasa bil ilerde kesin olacak böyle bişi
-
Farketmez, zaten ben moody gittikten sonra diğerleri var ya da yok farketmez. Ama yazık olur Evanescence kulağa daha hoş geliyor Amy Lee'den.
-
tek başına takılsın daha iyi.zaten evanescence sözcüğünün anlamı da süblimleşmek gibi bişiy değil miydi yaw.hani buhar olmak yok olmak diyolardı.hem Amy Lee tek başına marka olmaklık bi ad, grup adı bile olur.eğer karşımıza origin albümündeki gibi güzel şarkılarla çıkacaksa her zaman destekçisiyim.ama mutlaka ona destek olan birileri çıkar.
-
Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.
-
hehe evet ama eğer dağılırsa sadece amy çekilmez.Böğ.Sonuçta grubun patlaması sek amy nin sayesinde değildir.
-
amy mumy bilmem ama gitarist ben moody anastaci'yla bir çal1sma yapm1s.(ben yen1 duydum, yeni bisey degilse cahilligime verin) gerçekten güzel olmus...
-
bencede
-
ya evanescence dagilms olamaz ilerde de dagilacagini sanmiyorum..amy lee tek basina kimle calisirsa calissn bu grup gibi olmas.taamam ablamin sesi harikada yani..bu arada ovmeden durmadgnz ben moody de avrille calismsti yani belirtiiim..