-
aman çıkmasın o dandik sesi kim dinler teomanla o baygın şarkısı ne öyle bitti kızım şebo mebo
-
sana inanmıyorum
yuuuh yani..söyleyecek laf yok
_ufuk_ gördün mü kimlere laf attığımı?işte ben böylelerine diyorum
-
bu ülkenin kurtarıcılarından olan bu kadına da böyle şeyler söylüyosunuz ya pess hakikaten pess yani...
-
hadi ya neyi kurtarmış bu kız
-
Arif Mardin : Şebnem Ferah Türkiye'den Avrupa iş yapacak tek bayan şarkıcı
-
bu ülkede rock ın tanınmasına sebeptir o kadın bilmem haberin var mı?eger o kadın olmasaydı bu kadar yeni gruba kim öncülük edecekti sorarım sana.ayrıca sen sevmiyosan sevmiyosun daha ne karalıyosun bunca seveni varken...
-
türkiyede kaç adet albüm satmış peki hadi cevap verin
-
ya git işine o zaman hülya avsarla gülben ergeni de işin içine koyalım tam olsun?sence de bi mahsuru yoksa tabii...
-
bu yorumları yazan(seboyu kotu elestıren) admlar; hepınız rock dınleyen ınsanlasınız, kı degılsenaız burda ısınız yok, o kadın hayran oldugunuz cogu yabancı kadın solısten daha ıyı soyluyor. he sız soyleyenın adı amy lee olunca laf soyletmessınız, ama turk ya batıyo anaslnl satıım. yalan mı? bırınız cıkıp yalan dıın.
-
bence de şebnem ferah türkiyedeki en iyi müzisyenlerden.dinlemeyi sevdiğim birkaç bayan şarkıcıdan biri. kadın gerçekten sadece müziğiyle gündemde. birçoğu gibi magazin haberleriyle ayakta durmuyo....